עבור לתוכן

קניתי מחשב נייד של ASUS, שאלה לגבי החומרה שלו...

Featured Replies

פורסם

קניתי בארצות הברית מחשב חדש של ASUS . לא מבין גדול במחשבים ניידים כי זה הראשון שלי אבל לפי מה שקרתי לפני הקניה הוא מחשב חזק מאוד יחסית לנייד. הנה המפרט שלו שהעתקתי מתוכנת EVEREST שבודקת את תכונות המחשב :

Computer:

Computer Type: ACPI x64-based PC (Mobile)

Operating System: Microsoft Windows Vista Home Premium

OS Service Pack: Service Pack 1

Motherboard:

CPU Type: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8700, 2533 MHz (9.5 x 267)

Motherboard Name: Asus N70SV Series Notebook

Motherboard Chipset: SiS 671/671DX/671FX/672

System Memory: 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

DIMM1: Nanya NT2GT64U8HD0BN-AD 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM(6-6-6-18 @ 400 MHz)(5-5-5-15 @ 333 MHz)(4-4-4-12 @ 266 MHz)

DIMM2: Nanya NT2GT64U8HD0BN-AD 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM(6-6-6-18 @ 400 MHz)(5-5-5-15 @ 333 MHz)(4-4-4-12 @ 266 MHz)

Display:

Video Adapter: NVIDIA GeForce GT 130M (1024 MB)

Monitor: LG Philips LP173WD1-TLC1 [17.3" LCD]

Multimedia:

Audio Adapter: Realtek ALC663 @ SiS High Definition Audio Controller

Storage:

Disk Drive: ST9320421AS ATA Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Disk Drive: WD 3200AAKS Externa USB Device (298 GB, USB)

Optical Drive: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N ATA Device

Optical Drive: NQZ LMF8TINW SCSI CdRom Device

Network:

Network Adapter: Atheros AR928X Wireless Network Adapter

Network Adapter: SiS191 Ethernet Controller

עכשיו כמה שאלות לגבי החומרה:

1. כאשר קניתי את המחשב היה כתוב שיש בו 4 ג'יגה זכרון + כרטיס מסך עם עוד 1 ג'יגה... ואכן במפרט האמיתי של המחשב אני רואה שיש 2 כרטיסי זכרון של 2 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 3. למה זה קורה? הוינדוס שלי הוא 64 ביט ככה שלא אמום זה. מצד שני, בהגדרות של כרטיס המסך זה לפעמים מזהה כאילו יש 2 ג'יגה זכרון בכרטיס מסך... יכול להיות שהוא לוקח 1 ג'יגה מהזכרון הכללי? אם כן אז איך מבטלים את זה? מצד שלישי, במשחקי מחשב בהגדרות בכל זאת מזוהה כאילו יש לי כרטיס מסך עם ז ג'יגה ולא 2... בקיצור בלאגן ולא מבין מה הולך עם אז אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי.

2. לפי מה שאתם רואים? איך הכרטיסים זכרון? טובים? האם המהירות שלהם מספיק טובה ומה זאת החברה הזאת Nanya כי אני לא מכיר.

3. מישהו מכיר את כרטיס הקול הזה? איך הוא? לדעתי לא משהו כי לא שומעים ממש טוב אבל... אולי אפשר לשפר את הביצועים שלו בעזרת תוכנות או דרייברים?

4. מה דעתכם הכללית לגבי החומרה והמערכת? מחשב טוב וחזק מספיק בשביל שימוש יומיומי כולל משחקי מחשב חדשים בהגדרות בינוניות + לפחות.\

מקווה לקבל תשובות לשאלות תודה מראש

פורסם

1.תנסה לראות בביוס עם כרטיס המסך לוקח זיכרון מהזיכרו ה - RAM , זה יכול להסביר למה אתה רואה רק 3GB של זיכרון

2. Nanya היא אחת מהיצרניות הגדולות של שבבי זיכרון - אין לך מה לדאוג

3. הכרטיס קול בסדר גמור, כל עוד לאמשתמשים ברמקולים מאוד איכותיים היא מספקת את הסחורה , הסיבה שלא שומעים יכולה להיות בגלל הרמקולים של המחשב

4. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

1.תנסה לראות בביוס עם כרטיס המסך לוקח זיכרון מהזיכרו ה - RAM , זה יכול להסביר למה אתה רואה רק 3GB של זיכרון

2. Nanya היא אחת מהיצרניות הגדולות של שבבי זיכרון - אין לך מה לדאוג

3. הכרטיס קול בסדר גמור, כל עוד לאמשתמשים ברמקולים מאוד איכותיים היא מספקת את הסחורה , הסיבה שלא שומעים יכולה להיות בגלל הרמקולים של המחשב

4. :xyxthumbs:

אני לא יודע איך לראות בביוס את המידע הזה... אתה יכול להסביר לי? ואם זה אכן כמו שאתה חושב, יש אפשרות לשנות את זה על מנת שיהיה לי זכרון של 4 גי'ה בפועל?

פורסם

תסתכל בחוברת ההדרכה שבא עם הנייד סביר להניח ששם יהיה מידע

תרשום את הדגם של המחשב הנייד

פורסם
  • מחבר

תסתכל בחוברת ההדרכה שבא עם הנייד סביר להניח ששם יהיה מידע

תרשום את הדגם של המחשב הנייד

לא מצאתי מידע בחוברת הדרכה על BIOS.

הדגם הוא ASUS N70SV-B1

פורסם

גם אני לא הצלחתי למצאו :nixweiss:

תנסה שוב פעם להיכנס לביוס וללחוץ CTRL+F1 אולי הגדרות נוספות יהיו זמינות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים