עבור לתוכן

בשקט בשקט הוא משתדרג בגדול- SANSA CLIP+

Featured Replies

פורסם

חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס".

הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון.

מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם.

להלן תמונה של הנגן-

sansa-clip-plus-main.jpg

הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? :nixweiss:) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה.

תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40 ג'יגה במכשיר שגודלו כקופסת גפרורים! :xyxthumbs:

למקור הידיעה וסקירה ופרטים נוספים מאת האתר ABI- http://www.anythingbutipod.com/archives/2009/08/sandisk-sansa-clip-plus-review.php

(אני מודע לכך שהכתבה במקור עלתה ל-ABI כבר לפני חודש+,- וזה "ישן" אנא חיסכו זאת בתגובות, עבר סה"כ חודש ואצלנו בארצנו זה עדיין תחת ידיעות "טריות" ;D)

פורסם

maroon זה בורדו פחות או יותר , חבל שזמני סוללה לא שופרו ,אבל זה הנגן הכי זול עם האיכות סאונד הכי טובה במחיר זול ואפשרות להרחיב זכרון :)

תאמת צבעים מגעילים ,אין כמו כסוף :xyxthumbs:, אה ועם תמיכה בתיקיות :)

redfrontclip+.jpgbluefrontclip+.jpgblackfrontclip+.jpgblackearphones.jpgblackcards.jpg

http://www.sandisk.com/microsites/ClipPlus360Demo/index.html

פורסם

אני מקווה מאד שהתמונה עם הכרטיס זיכרון חצי בחוץ היא רק לצורך הדגמה אחרת זה מתכון לאסון.

פורסם

החלפתי לחברה שלי את הCLIP הישן שלה של 2 גיגה לגרסה החדשה בתצורת ה4 גיגה , וממה שאני יכול להגיד על החדש אחרי שימוש קצר :

1. מבחינת הרדיו , גרסה אחת כללית עולמית , בהדלקה ראשונית אתם בוחרים את התדרים הרצויים .

2. קושחה אחת כללית לכלל השפות , כוללת עברית כמו שצריך .

3. איכות סאונד קצת טובה , הווליום טיפה גבוה יותר , נבדק עם CX500 ועם AKG לתוך האוזן , לא זוכר את הדגם המדוייק של האוזניות שלה .

4. הקליפ קצת יותר חלש מהדגם הקודם .

5. החיסרון בלחצן hold יעודי קצת מעיק , אבל אפשר לחיות בלעדיו .

6. האוזניות שהוא מגיע איתן עוד יותר מזעזעות מהאוזניות הקודמות .

7. בשימוש עם כרטיס זיכרון של 8 גיגה רגיל , microsdhc , המכשיר מגיב קצת לאט , לדעתי מומלץ להשתמש בכרטיסי זיכרון מבוססי class2 לפחות .

חוץ מזה , צעצוע מעולה , נראה קצת יותר סולידי , מרגיש שונה ביד .

כבר היה עדיף שהיו משאירים את העיצוב הישן ומחדשים את היכולות .

עריכה: NuNaTaK , הכרטיס שקוע בפנים בצורה מוחלטת , לחיצה קלה והכרטיס יוצא החוצה .

פורסם

רגע, למכשיר אין זיכרון פנימי?

איך הוא לריצות? (מבחינת ההתפסות על החולצה או המשקל)

פורסם

הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? :nixweiss:) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה.

תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40 ג'יגה במכשיר שגודלו כקופסת גפרורים!D)

פורסם

החלפתי לחברה שלי את הCLIP הישן שלה של 2 גיגה לגרסה החדשה בתצורת ה4 גיגה , וממה שאני יכול להגיד על החדש אחרי שימוש קצר :

1. מבחינת הרדיו , גרסה אחת כללית עולמית , בהדלקה ראשונית אתם בוחרים את התדרים הרצויים .

2. קושחה אחת כללית לכלל השפות , כוללת עברית כמו שצריך .

3. איכות סאונד קצת טובה , הווליום טיפה גבוה יותר , נבדק עם CX500 ועם AKG לתוך האוזן , לא זוכר את הדגם המדוייק של האוזניות שלה .

4. הקליפ קצת יותר חלש מהדגם הקודם .

5. החיסרון בלחצן hold יעודי קצת מעיק , אבל אפשר לחיות בלעדיו .

6. האוזניות שהוא מגיע איתן עוד יותר מזעזעות מהאוזניות הקודמות .

7. בשימוש עם כרטיס זיכרון של 8 גיגה רגיל , microsdhc , המכשיר מגיב קצת לאט , לדעתי מומלץ להשתמש בכרטיסי זיכרון מבוססי class2 לפחות .

חוץ מזה , צעצוע מעולה , נראה קצת יותר סולידי , מרגיש שונה ביד .

כבר היה עדיף שהיו משאירים את העיצוב הישן ומחדשים את היכולות .

עריכה: NuNaTaK , הכרטיס שקוע בפנים בצורה מוחלטת , לחיצה קלה והכרטיס יוצא החוצה .

הייתי חייב להגיב על זה ,

1. גם ב קליפ הרגיל זה ככה כבר מזמן

6. יש החולקים על זה ב head-fi, אני לא יגיד שהן טובות אבל הם די סבבה ביחס אוזניות שנמכרות עם נגן (לפחות טובות יותר מזבל שקונים בסופר ב 2 שקל)

7. לא בדיוק ,בנגני SANSA ובכלל ממה שאני יודע ,עם מזנכרים במצב MTP אז הספריה שלו מתעדכנת בעט הזנכרון ואז הוא גם נדלק מהר יותר, ב MSC זה הפוך, חח ולגבי CLASS אז כננרה רצית לרשום 6 ו לא 2 ><

ותאמת העיצוב החדש נחמד ,רק שהמסך קטן יותר ב 0.1 ,גם כן עם כרטיס זכרון הסוללה אמורה לעבוד פחות ,עולי יש שם סוללה עם קיבלות קצת יותר גדולה ,בסופו של דבר המכשיר מעוד קטן וזה בעייתי ,בגלל זה אני קניתי את ה Fuze כי המחירים לא הכי שונים וסוללה גדולה יותר פי 2 . מכווה שיחדשו גם אותו בעתיד הקרוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים