עבור לתוכן

קיבלתי 720BE , התחלתי להתעסק איתו

Featured Replies

פורסם

טוב אז לאחר שה550BE שעבר אצלי היה בעל שתי ליבות דפוקות (גם בלוחות אסוס שנותנים פתיחה רק של 3 ליבות היו בעיות)

קיבלתי לידי 720BE 0917 BPEW - המעבד עבר פתיחה בהצלחה וביציבות

המעבד נקנה בP-SEE ונפתח בעזרת הGA785GM-US2H ביוס F4

כרגע בגלל טמ''פ גבוהות (אני עם קירור סטוק מסכן) לא עשיתי OC עם העלאת מתח.

עוד דבר שהופתעתי לגלות הוא שהעלאת הNB FREQ והHTT נותנים אפקט של ממש וקיצצו שניה בSPI1M

כשיגיע קירור יותר רציני אני אתחיל להתעסק איתו יותר

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש ומזל טוב על הפתיחה. :xyxthumbs:

אשמח לראות בדיקה על SMALL FFTS (ניראה שבדקת BLEND?) לפני ביצוע ה OC.

פורסם
  • מחבר

הבדיקה היא small ffts :xyxthumbs:

בקרוב יגיע אליי ATHLON II X3

מעניין אם גם אותו אפשר לפתוח

פורסם

אחלה :xyxthumbs:

השלב הבא LINX בבקשה? ;D

האם מישהו יודע אם מישהו הצליח לפתוח את הליבות ועדיין לקבל קריאה תקינה לגבי הטמ"פ של הליבות?

פורסם
  • מחבר

-פתיחת ליבות בACC משבשת את החיישן אז הידע היחיד שלי לגביי טמ''פ הוא מהסנסור של הלוח אם ואני לא מאמין שזה ישתנה

-מתח סטוק על 3.5 המעבד עובר את ה75 ולכן כרגע אני 3.2 על 1.25v וככה הוא לא עובר את ה65.

AMD מספקת קירור עלוב למדי למעבדי הX2 והX3 ויש שדרוג בקירור רק במעבדי הX4 שהTDP שלהם הוא 125W (לעומת 95 ו80 בX2,X3 )

מי שרוצה לפתוח ליבות כדאי שיחשוב על קירור חדש כי על סטוק לגמריי עם 4 ליבות המעבד תחת SMALL FFTS עובר את ה70 ומתקרב ל75

אני רוצה לומר שאני ממש ממש מופתע לחיוב מהHD4200 המשולב שמצליח להריץ COD4 בצורה סבירה למדי וכשמעלים מתח לNB אפשר להכפיל את

מהירות הIGP , אצלי היא כרגע על 900 עם +0.2 לNB וכשנותנים +0.3 היא עושה 1GHZ וזה מאוד מכובד לעומת סטוק של 500MHZ

אה , והלינק =] (CPUZ חושב שיש ללוח SB750 אבל במציאות זה SB710)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=739938

פורסם

מה הRPM של הקירור שהטמפ' מרקיעה ככה ?

פורסם
  • מחבר

3000 בערך , זה המקסימום שלו כי יש את אותה מידת רעש גם כשמחברים את המאוורר ישר לספק כח

פורסם

אכן 3000 RPM זה הMAX..מה לגבי המארז ? סירקולציה נורמלית יש ?

פורסם
  • מחבר

המארז בלי מאווררים בכלל אבל הוא פתוח וחסר כרטיס מסך ככה שהטמ''פ בתוכו ברמה של סרקולציה טובה

פורסם

אני בספק אם היא ברמה סבירה..אבל שיהיה ;D

בכל אופן :yelclap: על המאמץ..ניסת להריץ 3DMARK עם פתיחת הליבות והOC למעבד הגרפי ?

פורסם

האם הTDP של המעבד עולה בעקבות פתיחת הליבות? אחרי הכל זה אותו שבב רק אם ליבה אחת "דפוקה"

פורסם
  • מחבר

הTDP עולה מ95 ל125

הנה תוצאת 3DMARK על 900 לליבה וQCORE 3.2 (הייתי חייב להריץ אץ הבדיקה על nosysteminfo כי משום מה התוכנה לא עלתה בלי זה)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים