עבור לתוכן

צריך מפרט ב2000 שקל יש לי כבר מוכן איך המפרט ?

Featured Replies

פורסם

קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ?

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב המקסימלי? 2000

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100%

אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ...

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכול חוץ מי מסך עכבר מקלדת מארז וכונן DVD

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?

צורב יש לא צריך

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.

יש לי כרטיס קול יקר מארז חדש

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?

כמה שיותר שקטן יותר טוב

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?

לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

ליד הבית שלי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?

לא

המחיר של המפרט זה בסביבות ה2000- שקל

בניתי תמפרט הכי טוב שאפשר במחיר הטוב ביותר שאפשר

מה אתם אומרים ?

כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe

480

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo

325

לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L

280

זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ

330

*-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1

300

Seasonic SS-400ES Active PFC 400W Oem

255

פורסם

לאיזה שימושים מדובר?

אם זה למשחקים כדאי לקחת כ.מסך חזק יותר.

פורסם

פותח הדיון- קרא את חוקי הפורום שבלינק הבא, שנה את הכותרת לאחת חוקית ויותר אינפורמטיבית (תמחק אותה, ותוסיף את השימושים והתקציב) וענה על עשרת השאלות שנשאלות בלינק. אם לא תעשה זאת הדיון ינעל.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

פורסם
  • מחבר

כן אחי קראתי תחוקים נשמה

לא רשמתי מחיר בגלל שיש לי כבר מפרט המפרט שלי מוכן רק אישור סופי וזה הכול .........

אישור סופי עם אפשר לחסוך בכסף כמה שיותר ...[br]פורסם בתאריך: 29.09.2009 בשעה 13:56:43

לאיזה שימושים מדובר?

אם זה למשחקים כדאי לקחת כ.מסך חזק יותר.

כה אחי אבל אני לא משחק משחקים אולי ככה בחורף איזה פיפה או משהו ...

וגם אחי המטרה שלי לא לקנות תהכי טוב כי עוד חצי שנה זה יהיה כבר לא הכי טוב אז ככה לא שווה

פעם אני זוכר קניתי מחשב באיזה 7 אלף יענו מחשב אחד הטובים תוך חצי שנה כבר אנשים אומרים לי המחשב כבר ישן ולא שווה כלום

ואחרי תקופה גם דוד שלי קנה מחשב והתלהב וזה אחרי חצי שנה יצא משהו יותר חדש בגלל זה אני לא מתקוון לקנות תהכי טוב שיש

וגם הכרטיס מסך הזה לפי מה שאני מבין כרטיס ברמה גבוה לא כרטיס חלש

פורסם

תשתמש בבקשה בסימני-פיסוק, ממה קשה לקרוא ככה.

שמע, סה"כ המפרט טוב (לא רשמת חנות לכן איני יודע אם יש חלקים עדיפים), מה שכן אני כמעט בטוח שאמור להיות הארד-דיסק משתלם וזול יותר (נגיד סביב ה270 שקלים). לפי מה שאני רואה, כנראה בנית את המפרט מskypc.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים