פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים לפני שתרכוש תעשה קצת שיעורי בית לגבי איך מבצעים OC ,זה יותר חשוב, לקנות תמיד אפשר,אז לך תשכיל ותחזור לכאן מוכן.http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים מחבר אוקיי הבנתי תודה על המידע החלטתי שאני לא רוצה לעשות אובר קלוק אז אני צריך קירור פשוטט נכון?
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים נבהלת? זה שטויות, אל תפחד, כלום לא יקרה, אבל איך שבא לך, על כל פנים, אם לא מתוכנן OC אז בהחלט תסתפק בקירור הסטוק (שבא עם המעבד) ,אלא אם כן חשוב לך שקט היסטרי שכן תוכל לרכוש קירור אחר, למרות שלדעתי הסטוק מספיק שקט ועושה אחלה עבודה בלי OC.
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים פותח התרד הסטוק יספיק בהחלט..כמו כן תקרא עוד קצת ..ותריץ חיפוש בפורום..בסוף אתה תשתכנע ;D
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים פותח התרד אני מניח שה720 שלך הוא BE... במקרה הזה אוברקלוק למעבד הוא הרבה יותר פשוט ודורש רק העלה של מכפלת תדר העבודה של המעבד. בשביל זה הוא BE כמובון שבדיקות מאמץ הן דבר הכרחי ובסופו של דבר גם העלתם מתח למעבד עצמו יהיה בלתי נמנע בשלב מסויים של העלת המכפלה. קירור חדש יעלה לך בסביבות ה100 אם תבחר לא להתעלל יותר מידי במעבד.. תסתכל במפרט שלי ותראה על איזה קירור אני מדבר. בכל מקרה הייתי ממליץ לקחת אותו, אם OC או בלי, קירור שקט והרבה יותר איכותי מאשר הקירור סטוק. בהצלחה!
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים קירור הסטוק מספיק לחלוטין אם לא עושים OC והוא גם מספיק אם פותחים ליבה אבל מעבר לזה הוא כבר לא מחזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.