עבור לתוכן

שאלה לגבי Windows XP ו-7 - 32 ו-64 ביט ועברית

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה.

שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה.

אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ?

לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה.

חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת.

תודה רבה לכולם על המענה :xyxthumbs:

+ עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך שיש פה שמראה את החסרונות בהתקנת דברים ישנים או משהו כזה אני מפחד כי יש דברים שאני צריך (רשום שם שאי אפשר להתקין כונן דמיוני כמו דיימון טולס וזה משהו נחוץ לי).. מה עליי לעשות ?

פורסם

יש לדימון טולס גרסה 64 ביט

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי.. ולגבי מה ששאלתי על ה-64 ביט - יש מערכת וינדוס עם שפה עברית מובנית ?

פורסם

1. האם אתה שואל אם יש גרסא 64BIT עברית?

2. בגרסאות הULTIMATE אתה פשוט מוריד דרך WINDOWS UPDATE את הLANGUAGE PACK שאתה רוצה וזהו, זה לא מאט כלום.

פורסם
  • מחבר

1. האם אתה שואל אם יש גרסא 64BIT עברית?

2. בגרסאות הULTIMATE אתה פשוט מוריד דרך WINDOWS UPDATE את הLANGUAGE PACK שאתה רוצה וזהו, זה לא מאט כלום.

1. כן זה מה שאני שואל... קיים דבר כזה ?

2. היה לי מחשב נייד שהורדתי מאתר בשם פרוגי (משהו כזה) התקנת עברית וזה היה על הפנים, אני מעדיף שזה מובנה כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים