פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אני מעונין לצבוע את המקלדת שלי יש לי מקלדת משולבת ,רציתי לקנות חדשה אבל אין כמו שלי רציתי לדעת יש אפשרות לצבוע מקלדת ? אם כן איזה ספרי \צבע צריך בשביל זה ? והאם ניתן לקנות מדבקות של אותיות למקלדת אנגלית\ עברית תודה מראש
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אין לי המלצה לצבעכי כשאני צבעצי את המקלדת זה התקלף אני יודע שבדרך כלל ממליצים פה על לבע לרכב (כזה שעושים אתו תיקוני צבע)מה שאני כן יכל להגיד זה כשאתה צובע תסמן לך את המקשים או שתצלם את זה לפני ואחרי כי לא כל המקשים במקלדת אותו דברגם ב אותיות יש הבדלים בחצים תסמן מה למעלה למטה וצדדים זה מאוד משמעותי אני הסתבכתי עם זה שעות ואם המקלדת מדגם חדש יחסית תוודא שהחלק הפנימי (יש כזה כמו רשת של מקשים מה שבעצם המקש לוחץ עליו) הוא רשת ולא מקש מקש אני ינסה להסביר את עצמי יותר טוב בצילום הבא http://mamegamers.com/wp-content/uploads/2009/07/101_0098.jpgאתה רואה מקלדת פתוחה "הנקודות" הם רשת סליקונית שמוחת על המעגל האלקטרוני יש מקלדות שבהם "הנקודות" הם יחודות בודדות ולא מחוברות פיזית אחת לשניה מה מקשה את ההרכבה מחדש של המקלדתבהצלחה
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אם כבר צביעההצבע התקלף לך כי לא הכנת את השטח כדי שהצבע לא יתקלף צריך לפני הצביעה לשייף עם נייר זכוכית ואז לצבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.