פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים סליחה שאני מתערב בלי קשר, אבל יש לי שאלה:אם אני משתמש בתוכנה OCCT האחריות של המעבד מבוטלת???נ.ב מה זה תדר/מכפלה? תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים Joli פתח תרד חדש..ולפני זה תריץ חיפוש בפורום..פותח התרד איזה לוח אם יש לך ?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר בדוק מה הדגם בדיוק..שכן אין הכוונה מסוימית עם הפרטים שהבאת..תדוה..איך אני בודק ?משבדקתי זה לפי CPUZ ....
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר עכשיו זה מסתדר..שכן זה לG31.. ;Dואכן אין אפשרות של C1E אצלך..אז מה לעשות ?
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים אין לך מה לעשות ממש..זה לא נוגע לC1E כנראה..כל עוד הביצועים לא נופלים..תהיה בראש שקט..
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים תשתמש ב-RealTemp לניטור הטמפרטורה, תקבע בהגדרות התוכנה TJMax לכל ליבה של 90 מעלות צלזיוס.לאחר מכן תריץ שוב מבחן עומס, אל תטרח להדליק מזגן, המטרה היא לראות מה הטמפרטורה שבה זה קורה. כל עוד שה-TJMax לא מוגדר כמו שצריך אז אתה בעצם סתם מציין טמפרטורות וזה לא אומר הרבה (או לפחות מספיק בשביל להבין מה הבעיה).
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים נכון, גם לי היה את הסרט הזה, כשמגידירים את TJMAX הטמפ' האמיתי פחות 10 מעלות..כשעשיתי אובר קלוק פחדתי מהטמפ שמראה ה OCCT יש לך מעבד כמו שלי אז תוריד 10 מעלות מהטמפ' בתוכנה.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר אוקיי אני מתחיל להרגיש כאן כמו ברכבת עריםהתחלתי (את הבדיקה של OCCT)R.T הראה מקסימום 63 ומינימום 38 | TJMax 90C.T הראה מקסימום 73 ומינימום 49 | TJMax 100הייתה נפילה של התדר (+ נפילה של הטמפ R.T ירד ל 53 | C.T ירד ל 63)אחרי שתי דקות הייתה אליה של התדר חזרה ל 2400והטמפ היה שוב כמו למעלה (R.T הראה מקסימום 63 ומינימום 38 |C.Tהראה מקסימום 73 ומינימום 49)ואז נפל שוב ל 1600 ושוב ירדו הטמפרטורות ב 10 מעלותמנהל משימות ו OCCT ו C.T הראו 100% מאמץ עול הזמןשמתי לב שבזמן מנוח עם נוגעים קצת אז המכפלה לפעמים עוצר ב X7 ולא עולה ישר ל X9 ואחרי כמה שניות עולה ל X9משכן הטמ'פ נמוך מאוד עכשיו ;Dהשאלה זה למה יש נפילות .....אולי התוכנות מורידות את התדר ?*****R.T = REAL TEMP******* C.R = CoreTemp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.