פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אתר מסויים שאני צריך ביקשו שאתקין גירסה 7 או 6 של אינטרנט אקספלורר במקום גירסה 8.הורדתי גירסה 7 מאתר מיקרוסופט וההתקנה לא הצליחה בגלל הימצאות גירסה 8 העדכנית יותר.אודה על עצה איך להתקין גירסה 7 במקום 8
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים גש לתפריט הוספה/הסרת תוכנות, אתר את Internet Explorer ותן אותה ב Remove.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אתר מסויים שאני צריך ביקשו שאתקין גירסה 7 או 6 של אינטרנט אקספלורר במקום גירסה 8.הורדתי גירסה 7 מאתר מיקרוסופט וההתקנה לא הצליחה בגלל הימצאות גירסה 8 העדכנית יותר.אודה על עצה איך להתקין גירסה 7 במקום 8הבעיה לא נפתרת אם אתה מפעיל את ה compatibility mode?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר גש לתפריט הוספה/הסרת תוכנות' date=' אתר את Internet Explorer ותן אותה ב Remove.[/quote']האם זה אכן יפתור את הבעיה ויאפשר התקנה של הגירסה הישנה, האם קיימות דרכים נוספות ?[br]פורסם בתאריך: 28.09.2009 בשעה 19:15:31הבעיה לא נפתרת אם אתה מפעיל את ה compatibility mode?שימוש במצב תאימות עזר לדעתי, אבל נשאר דבר מה שייתכן שקשור בתקלה באתר או במאגר הנתונים של האתר אבל אנשי התמיכה של האתר טוענים שזה בגלל האקספלורר 8, הרגשתי שהם מיהרו לתת תשובה, אבל בכל מקרה לא מפריע לי לעבוד עם גריסה 7 כך שכדי למנוע ויכוחים בעתיד עימם אני רוצה לחזור לגירסה 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.