עבור לתוכן

Windodws 7 לוגו הכניסה, לא נראה בחיבור HDMI ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI.

(יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון)

כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה.

עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו.

יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.

פורסם

כנראה שהדרייורים של הכרטיס מסך עוד לא הספיקו לעלות.

פורסם

לי יש ווינדוס 7 שמתחבר לTV בHDMI, ורואים הכל, מהפוסט והביוס, דרך הלוגו (אתה מדבר על זה עם העיגולים שמתחברים ויוצרים את הלוגו, וכתוב starting windows?) ועד הווינדוס עצמו.. בלי שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

לי יש ווינדוס 7 שמתחבר לTV בHDMI, ורואים הכל, מהפוסט והביוס, דרך הלוגו (אתה מדבר על זה עם העיגולים שמתחברים ויוצרים את הלוגו, וכתוב starting windows?) ועד הווינדוס עצמו.. בלי שום בעיות.

כן התכוונתי ללוגו הזה שנאסף ורשום Statrting windows.. אצלי כאשר אני מחובר עם המחשב לTV דרך HDMI אני לא רואה את זה, וזה עוד בנוסף לשאר הבעיות,

תן קצת פרטים בבקשה, אני מחפש לראות איפה הבעיה אצלי, כי ב-XP לא היית לי שום בעיה.

איזה גרסה של ווינדוס 32 או 64 ?, לגבי החיבור עצמו, זה כבל HDMI או DVI שמתחבר לHDMI, איזה כ.מסך, לאיזה גודל מסך המחשב מחובר?

על איזה רזולוציה אתה נמצא בווינדוס?

תודה

פורסם

לא עושה שום בעיות הHDMI עם הוינדוס שבע, יש לציין שהגרסא של הוינדוס היא 32BIT

פורסם

זה לא בדיוק בעיה, אבל עדיין לא מצאתי לזה פתרון.

לי יש שני מסכי LCD בבית, אחד של סמסונג והשני של היטאצ'י.

בהיטאצ'י עם חיבור DVI-HDMI רואים את פס הטעינה של ויסטה, בסמסונג רואים את הלוגו של 7.

צריך לציין שמדובר בשני מחשבים שונים אבל שניהם הותקנו מאותו דיסק.

לא ניסיתי לחבר כבל VGA.

המחשב עובד בטריפל בוט של 7/XP/VISTA.

גירסת RTM X64. זה ככה עוד מהבטא.

פורסם

ווינדוס 7 32 ביט, חיבור HDMI לHDMI (בלי שום מתאמים) לכרטיס מסך המובנה של לוח האם (GA-73PVM-S2).

מחובר למסך 37' HDR של LG (לא זוכר בדיוק את הרזולוציה).

אתה לא רואה גם את החלון של הפוסט והביוס וכל זה?

עברת על כל ההגדרות בביוס? (שהוא לא מחפש מסך ביציאה אחרת, או כל מיני דברים כאלה)

פורסם

אני רואה את כל הפוסט וכל מה שצריך לראות.

רק במסך העליה זה האנימציה של ויסטה ולא של 7. המערכת עולה ומתפקדת רגיל לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

את החלון בהתחלה של הביוס אני רואה, לגבי אם הוא מחפש הגדרות אחרות או משהו, האמת אני לא מספיק מבין בביוס אז ככה שלא בדקתי..

גם ShayX התכוון אני חושב למה שאמרתי, כנראה שזה הגדרות כלשהן.. אצלי זה מלווה גם בכך שה-HDMI משום מה כביכול לא תומך לי ברזולוציות רגילות, שהם לא דווקא 16:9, וגם אם כן אז עם קצת רענון מאוד נמוך (30), שמפריע למשחקים בדרך הזו. (להבדיל מ-XP ששם לא היו בעיות כאלה)

אגב ShayX, את המסכים בדקת אולי על אותו מחשב? (שניהם אותו חיבור?)

*אמרו לי לבדוק (אני כרגע אחרי פורמט כיוון שהיו לי יותר מידי בעיות), שאני יתקין שוב את 7, יש בהגדרות של ATI

"Format supported by componets video monitor"

לבחור איזה HDTV פורמט נתמכים, אם זה PAL\NTSC ואם כן אז גם יש כמה אפשריות 1080i30, לא מבין בזה יותר מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים