פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים שלום לכולםאני רוצה לבנות משטח קרור לנטבוק שלי אבל המאוורר צורך10v והusb מספק רק 5vהאם צריך להיות בעיה עם זה?תודה חיים משה נחמן
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מאורר של 0.5A יהפוך את המחשב שלו למטוס....מאוררים של מחשב בדרך כלל לא עוברים את ה0.2Aוגם באופן תיאורטי, אם היה מאורר שצורך מעל ל0.5A זה לא היה משנה, כי המחשב היה מוציא את מה שהוא יכול, זה לא שהמאורר לוקח יותר ממה שהמקור יכול לתת, פשוט המאורר יעבוד פחות טוב.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אין לדעת באיזה מאורר הוא מחזיק..וגם באופן תיאורטי, אם היה מאורר שצורך מעל ל0.5A זה לא היה משנה, כי המחשב היה מוציא את מה שהוא יכול, זה לא שהמאורר לוקח יותר ממה שהמקור יכול לתת, פשוט המאורר יעבוד פחות טוב.שטויות, תנסה לחבר מכשיר חשמלי שצורך 1A ב 5VDC, ותיראה מה קורה.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אם אין מערכת הגנת זרם-יתר, במקרה הטוב בקר ה-USB ישרף, במקרה היותר גרוע - זה יהיה לוח האם.אם אתה יודע בוודאות שלוח האם שלך כולל מעגל כזה - לך על זה, בכל שאר המקרים לא הייתי ממליץ.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים העניין הוא שבלוחות יש מערכות הגנת זרם יתר...לכן יש כמות זרם מקסימלית שהשקע יודע להוציא.יש מחשבים ניידים שמוציאים 500MA ויש כאלו שנותנים 750MAאבל אין מעבר לזה.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אם יודעים לעשות את המתמטיקה אין שום סיבה לחבר ל-USB מכשיר שע"פ החישובים עובר את מגבלת הזרם על היציאה.אני לא יודע מה אתך, אני לא הייתי מסכן את המחשב שלי על-בסיס ההנחה שיש הגנת זרם כלשהי (וכאמור, אין גם שום סיבה לחבר ליציאת ה-USB צרכן אשר עובר בוודאות את מגבלת הזרם).
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים למען האמת, אם אתה היית צודק, אז היה נורא קל לשרוף לוחות/חיבורי USB לקראת סיום האחריות (כמובן שהלוח הנדפק לא יהיה במלאי יותר) ואז לקבל לוח חדש וטוב יותר...
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים לא נראה לי האחריות תופסת מקרים של נזק כתוצאה מחיבור אם חומרה לא תקינה אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.