פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לפני כמה דקות סיימתי להכין את התמונה הזאתי בשביל חבר שלי.... מה אתם חושבים ?? D:(הכנתי את האיש עם האקדח עם תוכנה שנקראת Milkshape הוא לקוח מקאונטר סטרייק.)
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים נחמדאבל מה יש לו ביד? shotgun? handgun w/silencer?ולמה ISS? חבר שלך עובד בשב"כ?
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מה הקטע בתמונה ? אני משאר שזה לCLAN שלך בכל מקרה אני לא רואה משהו מיוחד בה.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים ולא השתמשת ב AntiAliasing :smiley6:ביום שאני אצליח להבין איך עושים AA בפוטושופ אני אהיה המאושר באדם.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים ביום שאני אצליח להבין איך עושים AA בפוטושופ אני אהיה המאושר באדם. אני מניח שהחתיכה של הדמות נעשתה עם AA. לא יודע אם זה בגלל קיבוץ התמונה כדי שהוא יוכל להעלות אותה, או חתיכה "לקויה" אך זה הדמות נראה משולבת עם ההילה בצורה לא טיבעית בכל מקרה - סך הכל ציור מאד פשוט...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים ביום שאני אצליח להבין איך עושים AA בפוטושופ אני אהיה המאושר באדם.כמובן שזה היה בצחוק, וכמובן וכמובן שהכוונה הייתה לדמות עצמה שהוא לוקח נגיד בסקרין שוט מהמשחק.בנוסף AA לא כל כך משפיע בקוונטר סטרייק בצורה שכל כך שמים לב (לפחות לא אצלי)... :approve:
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר סמוק איתכם טיפשים הכנתי הכל לבד כולל התמונה לקחתי את המודל של האיש בתכנה של תלת מימד וערכתי אותו בתורה הזאת לא סקרין שוט ולא כלום לעזאזל השקעתי לא הכל גנוב בארץ הזאתי :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.