עבור לתוכן

שאלות | Windows 7...

Featured Replies

פורסם

1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ?

2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג?

3)זה משפיע על האחריות?

4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו?

5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?

פורסם

1) מה אתה מגדיר בתור סיכון?

2)ראה תשובה קודמת. שום דבר לא אמור לההירס במערכת ההפעלה אם זאת השאלה.

3)אין שום קשר לאחריות של המחשב הנייד לערכת הפעלה שאתה מתקין עליו.

4) windows update.

5)ראה תשובה 4.

פורסם
  • מחבר

סיכון זאת אומרת שלא יפעל כמו שצריך בגלל דרייברים לא מתאימים ו/או האחריות תפוג או כל בעיה אחרת שיכול לצוץ מהחלפת מערכת הפעלה

צריך להגדיר אותו למצוא עידכונים לדרייברים או שהוא מחפש לבד ואם צריך אז איך?

איך זה שאין קשר בין מערכת הפעלה לאחריות??

פורסם

סיכון זאת אומרת שלא יפעל כמו שצריך בגלל דרייברים לא מתאימים ו/או האחריות תפוג או כל בעיה אחרת שיכול לצוץ מהחלפת מערכת הפעלה

צריך להגדיר אותו למצוא עידכונים לדרייברים או שהוא מחפש לבד ואם צריך אז איך?

איך זה שאין קשר בין מערכת הפעלה לאחריות??

תסתכל על האחריות שקיבלת עם המחשב שלך ותראה שהיא מכסה רק נזקים לחומרה ולא לאף תוכנה שמתוקנת על המחשב.

פורסם

בעולם המחשבים שום דבר לא בטוח 100%.

מערכת ההפעלה יודעת בעצמה למצוא עידכונים ודרייברים (במידה והמחשב מחובר לאינטרנט כמובן).

פורסם

יש לך שתי אופציות עיקריות כדי לקבל סוג של ביטחון לפני ההתקנה, או לחכות עד לשיחרור הרישמי של המערכת ואז יצרניות החומרה יתיישרו לפיה וישחררו דרייברים בהתאם או לשוטט באתרי יצרניות החומרה שברשותך ולראות האם הן הוציאו דרייברי בטא/מוכנים למערכת.

את רוב החומרה המערכת אמורה לזהות לבד, חוץ מחומרה אקזוטית, לרוב במחשבים ניידים (כל מיני לחצנים נוספים שיש למחשב וכד').

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יודע שהדרייבר לכרטיס רשת בלפטופ מתאים ל7?

ולא צריך להגדיר כלום הוא מחפש לבד?

אז מה שאתם אומרים שיש אחריות על חומרה לא תוכנה. למה? מה עם קורה משהו נגיד וירוס או משהו שדפוק את מערכת ההפעלה ואין אחרית אל זה? אז מה עושים במיקרים כאלה?

פורסם

כנס לאתר יצרן המחשב שלך ותבדוק האם יצא דרייבר חדש שמתאים ל-Win7 או שתוכל בגוגל האם הדרייבר הקיים נתמך ב-Win7.

אם הדרייבר נתמך (ויש סיכוי דיי טוב שכן) אז המערכת תזהה אוטו לבד, יכול לקרות מקרה שהיא תזהה אותו כרטיס גנרי (כללי) ואז אם יש לכרטיס אפרויות מיוחדות או נוספות לא בטוח שהן יפעלו, אבל האפשרויות הבסיסיות שלו (חיבור לרשת) יעבוד.

אין אחריות עם תקלות תוכנה, אם תהיה לך בעיה אז תצטרף לפתור אותה לבדך או לחילופין לשלם ל-"איש מקצוע" שיסדר את הבעיה.

פורסם

השאלה שלך לא מובנת.

רוצה לדעת אם יש תאימות? תיעזר בחיפש של גוגל (שילוב של שם החומרה/דגם מחשב והמליה windows 7) כי כמעט תמיד מישהו כבר הספיק לבדוק את זה לפני.

דפקת משהו מבחינת תוכנה? החברה/מנות שממנה קנית את הנייד פשוט יגידו לך להפעיל שיחזור. אף אחד לא יתמוך בבעיות תוכנה אצלך ואין פה קשר לאחריות.

פורסם
  • מחבר

בסדר אני יבדוק

תודה רבה אם אני יצטרך משהו אני ישאל

צום קל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים