עבור לתוכן

מפרט עד 3000 שקלים לגיימינג + OC. ללא מסך וכל ציוד היקפי אחר.

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. התקציב הוא עד 3000 שקל. מיועד למשחקים, סרטים, כל השימושים שיש. אני מתכוון לבצע בו OC עד 3.5GHZ.

בדקתי לעומק כל חלק וחלק במחשב וזאת התוצאה:

kdv56p.jpg

יש דעות? עצות?

המשחקים כנראה מתכוונים לרוץ על מסך של 22". אני לא גיימר HARDCORE אז לא חשוב לי כל כך שכל משחק יפעל על המקס שלו.

עריכה:

לאור עצה בדיון כאן אני אחליף את הכונן הקשיח לאחר. 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS מאותה חנות ב-270 שקל.

פורסם

אןלי בלוח הייתי יורד למשהו זול יותר שלא יגביל אותך ב OC ואת הכסף הזה משקיע על 4870 אבל זו דעתי בלבד.

או שהייתי יורד בלוח משקיע בקירור ועושה OC אפילו טיפה יותר גבוהה

פורסם
  • מחבר

אןלי בלוח הייתי יורד למשהו זול יותר שלא יגביל אותך ב OC ואת הכסף הזה משקיע על 4870 אבל זו דעתי בלבד.

אני לא רוצה לעשות OC מעל 3.5GHZ מכיוון שאני מתכוון שהמחשב ילך איתי (לפחות רובו) לאורך זמן של כמה שנים טובות.

והסיבה שאני לא לוקח HD4870/GTX260 זה בגלל שאת רוב הרכיבים במפרט כמו: מארז, ספק כח, זיכרונות, דיסק קשיח וכנראה גם קירור אני לא אחליף לזמן הקרוב (במידה והם לא יתקלקלו כמובן). זה משהו שאני מתכוון שילך איתי לאורך זמן. את הכרטיס מסך אני כנראה אחליף בעוד שנה או שנתיים.

פורסם

הלוח יגביל אותו הרבה לפני שהמוגן המעולה יגביל אותו, ככה שבנוגע לקירור אין מה לחשוש

פותח הדיון:

מפרט מעולה,

אני רק לא הייתי לוקח את ה WD 500 AADS למרות שהוא 32MB Cache הוא עדיין Green ויהיה יותר איטי מ ה WD 500 AAKS (שהוא "רק" 16 אבל הוא ה BLUE היותר מהיר) או אולי בתוספת 80 ש"ח יש לך שם את ה Black שזה כבר סיפור אחר לגמרי ;)

פורסם
  • מחבר

הא. אז בעצם למרות שהוא 32 CACHE אבל גרסא 'ירוקה' אז הרגיל עם ה-16 CACHE יהיה מהיר יותר כן?

אם כך אז אני אחליף לכונן של WD עם 16 CACHE ב-270 שקל. תודה רבה. D=

עוד עצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים