עבור לתוכן

אמרו לי שאי אפשר לנהוג מתחת 17.5 - האם יש אמת בדבר?

Featured Replies

פורסם

החוק הזה זה לא שטויות בכלל זה הוא חוק חדש שיצא לא מזמן כמו שהיה כתוב בהדפס עקב כמות התאונות שנגרמת מנהגים צעירים, והשוטרים כן שמים לב לזה ובגדול אולי לא כל השוטרים מעודכנים אבל רובם כן מעודכנים העניין הוא שאחרי חודשיים אתה מקבל כרטיס מגנטי בדואר בגלל השוטרים לפעמים לא מסתכלים על התאריך ולא מחשבים בן כמה אתה אם השוטר מספיק חכם(שזה מקרה מאוד נדיר) אז הוא יחשב וישלול לך את הרשיון ואתה תהיה חייב לעשות טסט חדש בלי קשר שאתה תוכל לגשת אליו רק לאחר חצי שנה לפי מה שזכור לי כך שאם ממש בא לך לסכן רשיון שעשיתה כמה חודשים טובים וביזבזתה עליו דיי הרבה כסף אז חופשי תיסע.

ול NOVA נו באמת אנחנו לא בארה"ב שאפשר להוציא רשיון נהיגה ב 16.5 אם לא מוקדם יותר בארץ ניתן לגשת לטסט רק כשמנעו לך 17, וגם את זה בכלל רוצים לשנות.

פורסם

u-re מאיזו שנה הספר שסרקת?

לי יש את הספר "נהיגה בטוחה" של הוצאת לילך מהדורת 2003 ואת הספר "נהיגה בטוחה" בהוצאת איתמר עזרי הדרכה מהדורת 2004 ואין שום היזכור...

אני בטוח אבל בטוח שאם זה היה חוק חדש הוא היה מופיע בספרים האלה.

מה גם שחוץ מהמלווה, על הרשיון הזמני או בכל מסמך רשמי לא כתוב שאסור לנהוג לבד אחרי החודשיים מלווה עד 17.5

כדי לחזק עוד יותר את התשובה אני אשאל היום את המורה שלי (שהוא מלמד מלא נהגים צעירים ואם זה נכון הוא חייב לדעת על זה)

פורסם

מצטער.

התכוונתי לכתוב שאסור לנהוג לבד לפני 17.5.

פאשלה.

פורסם
  • מחבר

המורה שלי אמר שהוא לא יודע על דבר כזה, אבל מורה אחר מוכן להשבע בחיים שלו על זה,

והוא לא חפיפיניק

בכל מקרה, נראה לי אני יתקשר לאגף לתחבורה או דבר כזה

פורסם

שלי 2001,לכן יש מצב ששלך מעודכן יותר-אתה בטוח שתחת המלווה לא רשום לך משהו?

פרק ראשון-תקופת החונכות.

פורסם

הנה הסריקה מהספר המעודכן

פורסם

אני הוכחה חיה שלא...

הוצאתי רישיון בגיל 17 ושלושה חודשים

ובגיל 17 וחמישה חודשים כבר נהגתי בלי מלוה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים