פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון,ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד.יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר.פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה?מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול.כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגידהיא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצח אותה
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים איזה שטויות!יש לי חבר שעשה טסט, שבוע אחרי שהיה לו יומולדת 17. אחרי זה היה לו מלווה חודשיים וישר לאחר סיום תק' המלווה, הוא החל לנהוג לבד...אין שום דבר רציני במה שהיא אומרת.
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים אין לך מושג כמה סיפורים שמעתי בזמן שלמדתי נהיגה ובסופו של דבר לא היה אחד שהיה נכון.אני הוצאתי רשיון בגיל 17 וחודשיים ולאחר חודשיים חונך יכולתי לסיוע לבד כלומר עוד לפני שהייתי בן 17 וחצי.אני לא יודע אם הדברים השתנו מאז (לפני כחצי שנה + - ) אבל כך את כל מה שאומרים לך בערבון מוגבל.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לפי מה שאני יודע,באמת אסור לך לנהוג ללא מלווה עד 17.5,אבל אף אחד כולל המשטרה לא ממש שמה על זה.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר לפי מה שאני יודע,באמת אסור לך לנהוג ללא מלווה עד 17.5,אבל אף אחד כולל המשטרה לא ממש שמה על זה. אז יש אמת במה שהיא אמרה..ספר לי כל מה שאתה יודע על הדבר הזה...ואם אפשר מקום שזה כתוב..TNX
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים קום אין לך מה לדאוג. כל הזמן מפחידים כאלה שעוד אין להם רישיון לבד שהנה הנה יש שנה מלווה או יהיה עוד טסט או ככה או ככה.שום דבר עוד לא עבר קריאה סופית בכנסת, שיעבור, כולנו נדע, וזה לא יהיה שמועות. וחוץ מזה סביר שזה לא יחול עלייך כי זה יהיה רק מי שבגיל 16 (או משהו כזה) על מנת לא לדפוק את אלה שבאמצע למידה.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים הרגשתי נחמד אז סרקתי לך את הקטע בספר המדבר על כך. הספר הוא "להצליח בבחינות הנהיגה" בהוצאת לילך,עמ' 27. אבל זה לא הכרחי,יש לי חברים שהוציאו בגיל 17 רשיון וכשנגמר להם המלווה ללא קשר לגילם התחילו לנהוג לבד,אבל ליתר בטחון תבדוק עם המורה שלך.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר אהה.. אוקי, אז יש כזה חוק, עד 17.5 חיבים מלווה בלי קשר שיש רק חודשים מלווה,אבל, אף אחד לא אכפת לו מזה ובפועל לא מסתכלים על זה, ואף שוטר לא קרא את החוק הזה שאפילו מורי נהיגה לא מכירים את זה.אני מחפש את הטלפון של משרד התחבורה או משהו כזה
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בולשיט. הוצאת רשיון, אחרי חודשיים אתה יכול לבד. לא משנה באיזה גיל. זאת עובדה ולא יעזור לאף אחד.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר אולי בתכלס..אבל הוא כרגע הביא לך קטע מודפס מתוך חוברת של נהיגה.. אני לא מאמין שהם משקרים שם
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים טוב.. אז הנה משהו מעודכן:יש לי את אותו ספא בהוצאת לילך מהדורת 2003 ושם רשום שצריך רק חודשים בכל מקרה ולא שום דבר נוסף עד 17.5כנראה שהיה משהו אבל הוא כבר לא תקף..
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אם אני לא טועה, החוק הזה תקף רק לילידי שנת 88 ומעלה.כדי לא לדפוק את שנת 87 שכבר לומדים...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בדיוק באותה שאלה התחבטי בתקופה שהוצאתי רשיון.גם אני הבנתי את אותה הנקודה שבכל מקרה אסור לנהוג לבד לפני 17.5.בכל אופן, יום אחד (אחרי שהוצאתי את הרשיון ואפילו נהגתי לבד בתקופה זו, אגב בקושי בן 17.5 אז) ישבתי מחכה להסעה.דברתי עם אחד קטן ממני בשנה והסברתי לו שעד כמה שאני יודע, למרות שאני לא סגור על זה זה לא משנה אם הוא מוציא עכשיו רשיון כי עד 17.5 במילא הוא בגדר חובת מלווה.הוא התעקש שזה היה כך אבל השתנה וכיום זה לא כך.התקשרתי למורה שלי ודברתי איתו. הוא אמר לי שהחוק הזה שונה או בוטל אך ללא ספק לא קביל היום ואין שום סיבה שמישהו מתחת לגיל 17 לא ינהג לבד (בסוף תקופת הליווי).
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בטוח שאם אתה מתחת ל17 אתה לא תוכל לנהוג לבד,אין לך רשיון ! אפשר לגשת לטסט רק מ17 והילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.