עבור לתוכן

מחיצת שיחזור בנייד HP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי נייד של HP מדגם DV7-1275DX בנייד יש דיסק קשיח של 500GB ואני מעוניין לעשות שם דואל בוט אז אני רוצה לשנות את החלוקה של המחיצות העניין הוא שאני לא רוצה להרוס את האפשרות לשחזור שהגיעה איתו אז השאלות שלי הן ככה:

*חשוב גם לציין שיצרתי את הדיסקים לגיבוי שהתוכנה של HP ממליצה 3 דיסקים של DVD

1. האם אני יכול למחוק את כל המחיצות ולחלק מחדש איך שנוח לי ואז להחזיר את המחיצת שחזור מהדיסקים שצרבתי או שהדיסקים מחליפים את המחיצה ואם אני מוחק אותה אין איך לשחזר אותה??

2. אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא פשוט למחוק את המחיצות פרט למיצה של השחזור ואז פשוט לחלק מחדש את כל האחרות. השאלה פה היא בעצם אם בזה שאני משנה את כל שאר המחיצות אני לא עלול לגרום למצב שבו נשאר כל המידע על המחיצת שחזור אבל אין לי גישה לWIZARD שבעצם מעיל את התהליך ??

תודה מראש..

פורסם

מי אמר שצריכים לגעת במחיצת השיחזור בתהליך או למחוק מחיצה קיימת?

תנצל את המחיצה שיש לך כרגע ופשוט תחלק אותה לפי מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש שם מערכת הפעלה הוא לא נותן לחלק אותה איך שבא לי כשאני עושה בוט מהויסטה.

פורסם

בשביל זה יש כלים שעושים את זה offline בלי קשר למערכת ההפעלה שלך כמו parted magic למשל.

פורסם
  • מחבר

על המחיצה הראשית אין קבצים שקשורים לRECOVERY ?

זה הכל נעשה דרך הBIOS?..

פורסם

בד"כ (אני לא מכיר את הסיפור ספציפית לדגם שלך ואת זה תבדוק לבד) ישנה מחיצה נפרדת, שהיא גם מוסתרת, שמכילה או אימג' או התקנה עם answerfile של המערכת כמו שהיא מגיעה מהמפעל (עם כל התוכנות והדרריברים).

ההפעלה של השיחזור הזה במחשבי Lenovo למשל מתבצעת ברמת הביוס (לחיצה על כפתור מיוחד בסה"כ).

פורסם
  • מחבר

OK

חילקתי מחדש בעזרת HIRENS BOOTCD שיניתי את כל המחיצות בלי לגעת בRECOVERY רק צריך לדאוג שהיא תיהיה פעילה על מנת להפעיל את האשף שחזור....

תודה וצום קל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים