עבור לתוכן

מישהו יודע מה הצפי לזמינות של ניידים מבוססי ION?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, מתי אמורים לצאת מחשבים נוספים שיהיו מבוססים על זה/מתי יהיו זמינים בארץ?

כמו כן, היכן אני יכול לקרוא קצת יותר על ההיצע שיהיה קיים בכדי לדעת מה מהם מתאים לי יותר ומה פחות?

Anatoli.

פורסם

את זה אני כבר לא יודע.

אני מחכה בעצמי לראות איך הם...

פורסם
  • מחבר

ממעבר קצר על הקישור שנתת נראה כי בשביל לקבל מהמחשב קצת יותר מהמינימום צריך לקרת ה-500$, אבל זה הגיוני לחלוטין אם מתחשבים בזה שנטבוק סטנדרטי ללא ION עולה בארץ אותו דבר.

הבעיה היחידה שלי היא שאני צריך מעבר לחיבור ה-HDMI שישמש אותי למקרן בבית, גם חיבור קואקס או אופטי בשביל להוציא DD או DTS לרסיבר שלי שלא כולל HDMI.

Anatoli.

פורסם

אנטולי, אתה שוכח שברגע שאתה מביא אותו לארץ, תוסיף עוד כ100-200 דולר למחיר... (בהנחה שתקנה בארץ)

פורסם
  • מחבר

100 דולר יותר בשביל להימנע ממשלוחים, מע"מ, ואחריות מקומית נשמע לא כל כך נורא. אם זה יהיה גג 2500 שקל אז זה שווה (בהנחה שלא צריך להוסיף שם יותר מדיי דברים).

עכשיו רק נשאר לראות אילו מחשבים כאלה יהיו זמינים, חשוב לי שתהייה אפשרות להשתמש ב-HDMI לוידיאו ולהוציא אודיו מאופטי או קואקס ואני רואה שבינתיים זה לא בתכנון בניידים (בעוד שבנייחים של אותה פלטפורמה זה קיים).

Anatoli.

פורסם

מה הבעיה להוציא HDMI בדגמים שיש להם HDMI?

וברוב הדגמים היום יש יציאה קואקסיאלית שמגיעה כחלק מה 7DIN, או אופטית שצריך מתאם מה3.5 מ"מ כדי לעבוד איתה...

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם ה-HDMI, אני אומר שחסר אופטי או קואקס, ובמפרטים של ה-HP והלנובו לא מצוין יש אף אחד מהם.

Anatoli.

פורסם

אז אל תלך עליהם...

למרות שבHP נראה לי שיש דגמים עם יציאות אופטיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים