עבור לתוכן

בניתי מפרט צריך עצות

Featured Replies

פורסם

Intel Core i5-750 Box

צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp

asus P7P55D Deluxe LGA1156

Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB

G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws

Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD

coolermaster 690

seasonic 650w

HD 5870

חוץ מזה מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

עניתי על זה פתחתי דיון נתנו לי עצות הפנמתי ולקחתי את מה שיצא הכי טוב השאלה שלי אם המפרט טוב.

פורסם

אבל אתה לא מבין שאנחנו לא יכולים לעזור לך אם לא נדע דברים בסיסיים (לדוגמא תקציב ושימושים).

קרא בבקשה את חוקי הפורום שבלינק ששם לך Rafi921, שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (תוסיף לה את השימושים והתקציב שלך) וענה על 10 השאלות שנשאלות בפורום. עשה זאת אחרת אני אצטרך לנעול את הדיון. רק לאחר מכן נוכל לעזור לך ונוכל לומר לך את דעתינו/נרכיב מפרט עדיף.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימלי?6300

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים אך ורק משחקים.רזלוצויה 1680 קונה בהמשך 22 אז לקחת בחשבון.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד?לא

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?הכול.

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?7 8

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?כבד

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא צריך

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.ksp!

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?לא

פורסם

שנה את הכותרת בבקשה (הוספה של שימושים+תקציב)- יש לך כפתור עריכה בצד שמאל למעלה- תשתמש בו.

סה"כ לפי מה שאני רואה המפרט בסדר גמור ואמור להתאים לשימושיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים