פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אז אתה יכוללהתקין עליו מאווררים בעלי CFM גבוה..זה יעניק לך יכולת קירר טובה יותר..אבל הרעש בהתאם..לדוגאמת הS FELEX 1900RPM וכו..אלה הכי חזקים שעולים לך בראש ? שוב, הרעש לא חשוב...
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=33&artpage=4159&articID=936מבחן על רדיאטורמסקנה ברורה: Deltaלא קרוב בכלל ל-S-Flex של Scythe שנועדו להיות כמה שיותר שקטים ושדוחפים יותר אוויר. כשאין משמעות לרעש אין שום סיבה להמליץ עליהם..כל זה ברמת הדקדקנות של מבחנים. האם ההבדל בטמפ' יהיה משמעותי ושווה את הההחלפה של המאוורר/ים הקיימים? קשה לומר, אך קודם כל תציין אילו מאווררים יש כרגע. כך לפחות ניתן יהיה לקבל מושג על ההשוואה.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר רגילים של THERMALTAKE... אלה שמגיעים עם פוטנציומטר כזה... הם דיי רועשים האמת וזורקים לא מעט אוויר... אני יבדוק אם כתוב עליהם דגם...
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מאווררים יותר חזקים מאלה אני לא ראיתי.מאוורר אחד היה מזיז לי מארז שהיה מונח על גלגלים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים זה 6 אמפר?! הכי גבוה שראיתי היה 0.63 וזה היה חייה!אני לא רוצה לדעת מה זה יעשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.