עבור לתוכן

צריך המלצה לזוג מאווררים 120 מ"מ חזקים עד 200 שקל לזוג.

Featured Replies

פורסם

הם יחוברו לרדיאטור קירור מים, הרדיאטור יושב בחלון מחוץ לחדר ככה שמצידי שיהיו רועשים... העיקר כמה שיותר חזקים....

בבקשה לינקים מחנויות בארץ... לא מתכוון להזמין מחו"ל... ;)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

קח סייטה קייז 3000 סלד או 2000 סלד מחיר אחלה וסי אף אם טוב או קח מאוררים לקירור ציוד אלקטרוני,מאוררים לתעשיה

פורסם
  • מחבר

מה הדגם של הרדיאטור ? תקציב ?

נאמר 100 שקל למאוורר....?

פורסם

לך תקנה שני מאווררים שולחניים קטנים ותכוון אותם לרדיאטור... יותר רוח מזה לא תקבל :D

פורסם

איזה דגם הרדיאטור ? שכן יש רדיאטורים שמותאמים למאווררים בעלי CFM נמוך יותר..ויש להפך..

pAnAhI אם אין לך משהו מועיל להגיב..אז פשוט אל תגיב...

פורסם
  • מחבר

רדיאטור של TT... ה 2X120 שלהם... החלפתי מהמאווררים המקוריים לשניים קצת חזקים יותר והיה שיפור של 2~ 3~ מעלות...

חשבתי לנסות לשים עליהם משהו יותר רציני...

פורסם

אז אתה יכוללהתקין עליו מאווררים בעלי CFM גבוה..זה יעניק לך יכולת קירר טובה יותר..אבל הרעש בהתאם..

לדוגאמת הS FELEX 1900RPM וכו..

פורסם

שתיהיה בעניינים שזה לא רעיון רע כ"כ אז במקום לשלול אותי תחשוב על זה, למה אני עשיתי את זה וזה מאוד הועיל... עם מאוורר 12V בחיים לא תגיע למה שמאוורר 220V נותן לך. ויודע מה? הוא גם דיי שקט!

אם יש הגבלה בעוצמת הרוח שצריך לתת לרדיאטור וזה עלול ליהיות חזק מידי זה משו אחר ועל זה אני לא יודע לכן אם זה קיים \ מגביל באיזו שהיא צורה אני אשמח לשמוע ולהשכיל

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאתה מאמין בזה, אבל זה פשוט לא נכון...

מאוורר ביתי זורק אוויר מפוזר ולא ממוקד, המאוורר חייב להיות צמוד לרדיאטור...

פורסם

מאוורר "ביתי" לא פרקטי מכל בחינה שהיא..הכל מפיזור/לחץ אוויר..עד להתקנה שלו עד הרדיאטור..ובקיצור לא :nono:

יש דברים שמיועדים לעבוד בצורה מסוימת והם נבנים לזה במיוחד.. :smile1:

פורסם

אני חושב שאם עושים זאת כמו שצריך זה יהיה יעיל וחוץ מזה זה שזה לא מיועד לזה מההתחלה לא אומר שאי אפשר להשתמש בזה כך, זה בדיוק כמו מודינג או כל שינוי אחר. ומבחינת לחץ אוויר באמת אין מה להשוות... מאוורר ביתי משחרר הרבההה יותר לחץ ממאוורר מחשב.

אבל עזוב זה לא משנה, אנחנו סתם מורחים את הדיון... פותח הת'רד תעשה מה שבא לך אני את שלי אמרתי.

פורסם

זה שהוא 220 וולט לא אומר כלום. הסלד שלא לא כזה גבוה מה שנותן לו היתרון זה הגודל של הלהבים ומספרם.

פורסם

זה כן9 אומר כי אם הוא מקבל יותר מתח יש לו יותר כח... הסל"S שלו לא מגיע לסל"ד של הקטנים אבל סל"ד זה לא הכל. הלהבים של המאוורר גדולים ובעלי שטח גדול והם דוחפים אוויר בלחץ גבוהה הרבה יותר ממאוורר של מחשב...

זה שיש למאווררים הקטנים יותר להבים זה בשביל לפצות על המחסור בכח שלהם והמחסור בנפח על כל להב שכן אי אפשר לעשות להם להבים גדולים...

פורסם
:kopfpatsch: אתם מוזמנים לפתוח תרד חדדש ולדון בזה..הדיון הזה נגמר מזמן..תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים