עבור לתוכן

צריך עזרה (די) דחופה בנוגע לסטטוס הזמנות מ Dell.com

Featured Replies

פורסם

טוב אז החלטתי בסוף ללכת על Inspiron 15 שעכשיונמצא אצלהם במבצע. מפרט מעולה, מחיר מעולה, בדיוק מה שאני צריך.

http://www.dell.com/us/en/home/laptops_great_deals/fs.aspx?refid=laptops_great_deals&s=dhs&cs=19

(המחשב ראשון משמאל, זה שעולה 449$)

דיברתי עם הנציגים שלהם עכשיו בצ'אט (שאני חייב הלגיד שהם די מעצבנים, לא נותנים תשובות מספקות), בנוגע להזמנה עצמה.

המשלוח צריך להגיע תוך 3-5 ימים ממתי שהוא יוצא. השאלה היא, מתי הוא יוצא? הנציג אמר שמערכות מחשב לוקחות בין 10-14 ימים להרכיב אותם, ורק אז הם יוצאות.

איזה אפקט יש לעבודה שהמחשב שאני קונה הוא מחשב כבר מורכב - זתומרת שלא ערכתי כלל שינויים במפרט שמוצע, אלא לקחתי את המבצע שהם שמו במבצע. זה יכול לקצר בצורה כלשהיא את זמן התהליך של בניית המחשב?

ובכלל ,איך אני יודע מתי המשלוח יוצא מהם? וכמה זמן זה בערך לוקח?

אני די לחוץ בשאלות בגלל שחבר שלי חוזר משם עוד שבועיים ואני צריך לדאוג שהוא יספיק להיות שם כדי להביא את המכשיר הביתה, שלא ייצא מצב מביך שהמחשב יגיע לדודים שלו אבל הוא כבר יהיה על המטוס חזרה לארץ.

בכל מקרה, אשמח מאוד מאוד לעזרה מאנשים שהזמינו בעבר מ Dell.com, ויכולים לעזור לי קצת בפרטים הקטנים.

למנהלים - מצטער שפתחתי עוד אשכול על הנושא, פשוט זה די בדחיפות ופחדתי שאנשים לא ישימו לב אם אני אגיב באשכול הקודם.

המון תודה מראש לעוזרים:)

פורסם

איזה אפקט יש לעבודה שהמחשב שאני קונה הוא מחשב כבר מורכב - זתומרת שלא ערכתי כלל שינויים במפרט שמוצע, אלא לקחתי את המבצע שהם שמו במבצע. זה יכול לקצר בצורה כלשהיא את זמן התהליך של בניית המחשב?

כן, בוודאי שזה יכול לקצר את התהליכים. זו מטרת הקניה של מחשב מורכז מראש - אין תהליך בניה. אם יש להם אותו במלאי המשלוח צריך לצאת די מיידית שים לב שהמחשב חייב להיות מורכב מראש ולא סתם הקונפיגורציה הבסיסית שהם מציעים תחת Customize. וודא את זה מולם.

ובכלל ,איך אני יודע מתי המשלוח יוצא מהם? וכמה זמן זה בערך לוקח?

ענית על השאלות הללו בעצמך הרי :nixweiss: הם אמרו לך בדיוק כמה זמן זה יכול לקחת. בדר"כ זה לוקח פחות כי הם לוקחים זמן בטחון אבל אף אחד לא יכול להבטיח את זה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז היום אחרי הרבה בלגן שכלל שיחות רבות עם נציגים מ DELL, שבהם הבנתי שאין מצב שאני אספיק לקבל את המחשב בזמן, כי הבניה+המשלוח יוצאים ביחד לפחות שבועיים, זמן שאין לי ממש... :(

אשמח לשמוע חלופות אם למישהו יש....

פורסם

אל תגיד נואש עדיין. דל אמורים לספק לך, לאחר אישור העיסקה מס' עקיבה (לשירות ההובלות אונליין) שם תוכל לראות בכל רגע נתון איפה החבילה.

לפעמים לוקח להם בדיוק 14 ימים ולפעמים הרבה פחות (החבילה יוצאת מנשוויל למרכז הפצה ומשם לערים שונות- למיטב זכרוני, זה די מהיר), אל תצפה שהם יבטיחו פחות ממרווח הבטיחות שלהם.

במידה ובכל מקרה חבר שלך לא יספיק לקבל את החבילה. תוכל תמיד לשלוח את החבילה לארץ בדואר (אם יש לך מישהו שישלח) או ע"י חברות גוף שלישי (העלות משתנה תצטרף להוסיף גם מע"מ = 150 מינימום).

פורסם

מדיבור איתם בטלפון.. עצם זה שמדובר במחשב עם מפרט מוכן מראש.. לא אומר שאין זמן הרכבה.. אני צריך את ה ל6 לאוקטובר והם לא יכלו להתחייב שזה יגיע והציעו לי

בעצמם ללכת לקנות מחנות אחרת כדוגמת בסטביי או משו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים