עבור לתוכן

מחשב למשחקים כבדים עד 6500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר ומקלדת לא מעל 150 ש"ח.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו קרוב לחדרה ומקבל צ'קים!

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? נושא הקירור חשוב לי ללא ספק ,פחות עיצוב אבל אם ישאר טיפה כסף לניתן להוסיף . ולא כזה מפריע לי רעש.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא אני לא צריך מערכת הפעלה

9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא חשוב שקט בכלל אם נשאר טיפה כסף אז אפשר להשקיע בשקט של המחשב!

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא אין צורך !

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. אני רוצה לשחק במשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו cod6 או ac ושיהיו על הרזולוציה הכי גבוהה.(זה הכי חשוב לי במחשב)

בנוסף אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן (יחסית) ואם ניתן להוסיף hd 5870 זה יהיה טוב אם לא אז hd 5850 !

תודה רבה לכל המגיבים ותגיבו הרבה כי אני הולך לקנות ברביעי את המחשב!

פורסם

כדאי לך לחכות כמספר שבועות (שבועיים-שלושה, להערכתי) - שכן, למיטב ידיעתי, ה-RHD58x0 טרם הגיעו לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים