עבור לתוכן

שדרוג קל עד 400 ש"ח-הצעות?

Featured Replies

פורסם

אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב.

1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק.

2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה.

3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש).

4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט).

5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך.

6) לשדרג מעבד.

7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.

פורסם
  • מחבר

ידעתי שזה מה שיגידו, הרי זה מה שההיגיון אומר :P

בכל מקרה, הוצאתי מהרשימה כמה דברים אידיוטים, עכשיו האופציות הן:

1) קירור לכרטיס מסך, בגלל שב GTA וב Crysis כשאני שם את המאוורר חזק הוא גם צובח וגם לא מקרר כראוי.

2) כרטיס קול: מה לעשות-אני פריק של צלילים (או ליתר דיוק דקויות הצליל).. השאלה היחידה היא האם הוא יראה שיפור? את זה אני אשאל באודיו וקולנוע ביתי.

שאר השדרוגים אני אשמור לאמצע 2010, כשכרטיס המסך שלי יחשב "חזק" כמו 9400GT בימינו והמעבד יהיה כמו E5200.

פורסם
1) קירור לכרטיס מסך, בגלל שב GTA וב Crysis כשאני שם את המאוורר חזק הוא גם צובח וגם לא מקרר כראוי.

אתה מנקה אותו? האם כל עניין הרעש ממש מפריע לך עד כדי כך שאתה לא יכול לסבול זאת? במידה ואתה כן יכול לסבול יש לך 2 אפשרויות:

1)תחסוך את ה400 שקלים ותוסיף אותם לתקציב שמיועד לשדרוג/קניה עתידית כפי שרשמת.

2)נסה לאתר משהו. ראיתי הרבה אנשים שפשוט פרקו חלק מהקירור (יותר נכון "מכסה" הקירור), התקינו עליו מאוורר רגיל וביטלו את זה של הכרטיס- לאחר מכן הכרטיס היה שקט ומקורר בצורה טובה יותר. אולם זה תלוי איזה קירור יש לך כמובן.

אם אתה ממש רוצה קירור חדש ושקט יותר, פנה לפורום "תצוגה וגראפיקה".

2) כרטיס קול: מה לעשות-אני פריק של צלילים (או ליתר דיוק דקויות הצליל).. השאלה היחידה היא האם הוא יראה שיפור? את זה אני אשאל באודיו וקולנוע ביתי.

כרטיס קול איכותי עולה כמה מאות שקלים (סביר להניח שיותר מ400) כדי שיגיע לרמה הזאת שאתה תשמע שינוי בצליל לטובה. זה גם תלוי אם הרמקולים שלך איכותיים מן הסתם.

שאר השדרוגים אני אשמור לאמצע 2010, כשכרטיס המסך שלי יחשב "חזק" כמו 9400GT בימינו והמעבד יהיה כמו E5200.

תזכור שתמיד יש לך אפשרות של אוברקלוק. את תדר המעבד אתה תוכל להעלות עם קירור סביר בסביבות ה200-400 מגהרץ ואף יותר עם התעסקות מינורים בהגדרות, ועם קירור טוב יותר לכרטיס תוכל להעלות את תדריו בכמה עשרות mhz (שכן HD4870 לא נחשב לאוברקלוקר מאוד מוצלח).

פורסם

נסה 2012...

פורסם
  • מחבר

למה 2012? המחשב נקנה בתחילת 2009, אני חושב שצריכה לעבור כ שנה וחצי לפני כל שדרוג.

פורסם

אתם רבים על דבר שהוא משתנה כל הזמן, לא ניתן לדעת מתי יהיה צורך לשדרג- זה יכול להיות עוד שנה, יכול להיות עוד שנתיים.

פורסם
  • מחבר

לפי הקצב של התפתחות הטכנולוגיה בחודשים האחרונים אני דיי בטוח שזה יהיה 2010.. בכל מקרה לדיון הזה אין מטרה יותר ולכן כדאי שינעלו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים