עבור לתוכן

מחשב ביניים ב 2.5K, או I5 ב5K. למשחקים בלי O.C.

Featured Replies

פורסם

לכל גולשי הפורום שלום.

אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..)

הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו!

אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים.

הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני.

מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כבר יש(19") , הארדיסק יש, להוסיף עוד 2G ראם ב 200 שקל ל2G שכבר יש, ויצאתי בנזק סביר של סביבות ה2300-2800 ש"ח, למחשב שיריץ לי משחקים בנזונה (אני מקווה) בשנה וחצי שנתיים הבאות.

עד פה הכל טוב ויפה, כבר תכננתי להסגר על כ.מסך ולקנות אותו השבוע, ואז אחרי סקר שוק קטן גיליתי שכבר הI5 פה, עם מחירים הרבה יותר הגיוניים, אבל בלי יותר מדי מידע - מה הוא שווה בתאכלס לעומת כל השאר..

אז עכשין אני שוב בדילמה ואותה אני מפנה אליכם..

מחשב ביניים בסביבות ה2.5K, או מערכת I5 ממוצעת ב 5K?

כמה הבדל יש בביצועים בין מחשב מבוסס C2D E8400 ל I5 ואם זה שווה את ההפרש?

או בקיצור- מה יותר משתלם לדעתכם, להשקיע כמה שפחות בפתרון זמני שיחזיק עד שכל טכנולוגיית הנהלם תתבסס יותר טוב? או שכבר היום משתלם להשקיע באיזה I5 חמדמד?

נ.ב.

אני לא בטוח שפתחתי נושא בפורום המתאים, אבל זה מה שנראה לי הכי קרוב.. מקסימום תעבירו..

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מעבד:

[..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX ¤467

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤440

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ¤372

כרטיס מסך:

[..] POWER COLOR HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ¤1016

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ¤122

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399

ספק כוח:

[..] HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK - זמין במלאי ¤269

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ¤275

מחיר סופי: ¤3360

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מקס' תוריד מה שאתה לא צריך..

פורסם
  • מחבר

סבבה, למרות שרציתי בלי הארדיסק ומארז בשביל שאני יוכל להרשות לעצמי E8400 לפחות, אבל תודה בכל מקרה.

מה שכן, מישהו יכול לענות לי אולי על השאלות עם הI5?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה? :kopfpatsch:

מה שאלתי שאלה מסובכת מדי?

בבקשה מישהו, אני רוצה להגיע להחלטה ולקנות כבר השבוע!

מערכת מבוססת I5 (כולל לוח אם וזכרונות..) משתלמת היום ברמת המחיר ביצועים או שעוד לא??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים