עבור לתוכן

מתבלט בין מספר דגמים של מכשירים סלולריים, פירוט בפנים

Featured Replies

פורסם

אני מתבלט בין

NOKIA 5800

E71

N95 8GB

N85

HTC DIAMOND

מחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה, אבל אני צריך לבחור בין הדגמים הללו.

מבחינת חשיבות:

אני רוצה מכשיר שיוכל לגלוש באינטרנט בצורה חלקה, לטעון אתרים בצורה מלאה, כי ה6120C שלי לא תמיד מצליח לטעון אתרים כבדים.

איכות מסך טובה

מכשיר שאפשר יהיה להתקין עליו משחקים.

GPS שיידע לעבוד בלי אינטרנט חיצוני.

מצלמה טובה זה רק יתרון אבל לא חובה.

וכמובן שיהיה איכותי מבחינת שיחות, מוזיקה פחות מעניינת אותי.

• תגובות 32
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

מישהו?

לפחות ספרו חוויות שימוש עם המכשירים האלה, ותאמרו מה לא היה בסדר בהם מבחינתכם.

פורסם

מבחינת אינטרנט ואיכות מסך, הדימונד וה5800 מובילים.

משחקים אז N95/N85.

GPS כולם, אך יש יתרון למסך גדול כך שעוד פעם ה5800 והDIMOND מובילים.

אתה יכול לקחת מכשירים אחרים או רק מאלה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקחת מעשירים אחרים או רק מאלה?

מעשירים די קשה לקחת, בדרך כלל יש להם אבטחה כבדה, אבל מבחינת מכשירים אלו המכשירים שנמצאים לי בתקציב הספציפי שלי.

בנוגע לGPS, זה שיש לכולם GPS זה נכון, אבל השאלה היא עד כמה הוא עובד בצורה חלקה אצלם, והאם חובה חיבור לאינטרנט.

בנוגע למשחקים, למה לפי דעתך הDIAMOND וה5800 לא מתאימים?

N95 זה הגיוני, כי יש לו מעבד גרפי, אבל הN85 לא מהווה יתרון כלשהו לעומת הDIAMOND וה5800...

פורסם

לא חובה חיבור לאינטרנט, אתה פשוט קונה תוכנה עם מפות.

הדימונד לא מתאימים למשחקים א' כי מבחר המשחקים בWM הוא קטן מאוד, ולרוב אלה משחקי לוח פשוטים (AKA שחמט, דמקה וכו'), וה5800 לא תומך רשמית בNGAGE ומאוד לא נוח לשחק איתו על המסך מגע.

וד"א המאיץ גרפי של הN95 לא נותן כלום, בגלל שהמשחקים כלל לא מנצלים אותו.

פורסם
  • מחבר

אז אין לWM מבחר משחקים כמו למערכת ההפעלה של IPHONE? :(

פורסם

יש לי 5800 אני מאוד מרוצה מהמכשיר. יחד עם זאת, הנקודת חולשה שלו זו הסוללה.

אני בדרך כלל מסיים את היום שהסוללה גמורה לגמרי (אני משתמש יחסית הרבה ב WiFi + BT)

פורסם

מבין אלה הייתי מעדיף את ה5800 המסך מגע שלו בסדר גמור רק צריך להתרגל אליו והוא לא איטי בכלל אבל מן הסתם לא מהמהירים שיש לשימוש נורמלי הוא בסדר גמור הגרסאות האחרונות המהירו את המעבד ל420 מה"ז ככה שרוב התלונות באו בטח מאנשים עם הגרסאות הישנות

פורסם
  • מחבר

^^^

המסך מגע עובד בצורה חלקה עם האצבעות?

הכוונה בגרסא האחרונה, היא הFIRMWARE האחרון?

פורסם

לא חלק כמו האייפון שפועל על אלקטרונים כאן צריך להפעיל לחץ ,אבל גם לחץ קטנטן מספיק ככה שתוך יומיים אתה לומד את המסך ולא מפספס הרבה לחיצות ..כן זה עדכון firmware

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר את הHTC TYTN במקרה?

או GPSים של MIO?

המסך מגע קשה כמו שם? (שעבודה עם סטיילוס עושה חיים קלים בהרבה)

פורסם

אתה צריך להבין שלמכשירים עם מסכי מגע ללא מקלדת לא יהיו משחקים מתקדמים, אלא כל מיני משחקי לוח ודברים בסיסיים, כאשר היוצא דופן הוא האיפון. בגלל שלאיפון יש מסך המסוגל לזהות מס' לחיצות בו זמנית, אז משתמשים בחלקים של המסך כמו מקלדת. אבל אישית אני לא אוהב את האיפון למרות שהוא הרבה יותר מתקדם מבחינת חומרה (פרט למצלמה, בטריה ועוד כמה דברים יחסית טריוויאלים) מע' ההפעלה שלו פשוט מסורסת אותו.

ובלי קשר למסכי מגע למכשירי WM אין בכלל משחקים נורמליים. בגדול WM היא מערכת מאוד איטית, שלדעתי לא ממש מתאימה לניידים אלא יותר ל-PDA-ים.

בנוסף כמות התוכנות שתומכות במכשירים עם מסך במצב Landscape הוא מזערי ביחס לאלו שעבדות עם מסך רגיל.

ככה שמבחינת משחקים ה-N95 וה-N85 מובילים בגדול.

בנוסך לשני אלו יש תמיכה רישמית ב-Ngage2 (לא שזה משזה) ואם אני לא טועה לשניהם יש תמיכה בFlash Lite3 (ל-N95 בטוח, לא יודע לגבי ה-N85).

פורסם

אתה מכיר את הHTC TYTN במקרה?

או GPSים של MIO?

המסך מגע קשה כמו שם? (שעבודה עם סטיילוס עושה חיים קלים בהרבה)

שיחקתי הרבה עם האייפון וה 5800 ...האייפון לוקח בגדול לא סתם אומרים שיש לו מסך מעולה ,

הכל זורם הכל חלק לא צריך להפעיל לחץ בכלל על המסך .

ככה שלפי דעתי יהיה הכי טוב אם תחפש אייפון במצב טוב יד 2

פשוט בתקציב של עד 1500 בקניית מכשיר חדש לפי דעתי הכי טוב הנוקיה 5800 למי שגולש הרבה באינטנרט .

פורסם
  • מחבר

כנראה שה5800 כרגע הפך להיות בעדיפות ראשונה.

למען האמת שותף של חבר שלי טס לארה"ב לפני חודשיים והביא משם 5 IPHONEים 3G 16GB ב350$ לאחד ובגלל זה יצר השדרוג שלי התחרפן.

הבעיה היא שבארץ מוכרים בעיקר את הIPHONE 8GB (ולא בהכרח דור 3) בסביבות המחיר הזה אז לא יודע אם זה משתלם.

יש למישהו מידע על הE71?

יתרונות חסרונות וכו'?

ועד כמה המעבד ב5800 חזק? ומה ההבדל בין שני הדגמים של ה5800?

פורסם

gsmarena is your best friend.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים