עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב 4000+-

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט

* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים)

* גודל המסך? 13.3

* משקל רצוי? כמה שפחות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך

* בלוטות? אין צורך

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB

* צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP

חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?

פורסם

ה-Sl300 בסדר גמור אבל אני הייתי מעדיפה את ה-Vostro 1320 של דל לדרישות שלך. במחיר די דומה אתה מקבל אחריות הרבה יותר ארוכה (חמש שנים על הדל מול שנה על הלנובו).

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm

עם זאת, במחיר הזה ה-Vostro 1320 מגיע ללא מערכת הפעלה בעוד שה-Sl300 מגיע עם. אם זה חשוב לך זה יכול להיות שיקול ברמת העלות.

היתרונות של ה-Sl300 הם למי שצריך יציאת HDMI (שזה לא אתה) או trackpoint (שכמעט לא ניתן להשיג במחשבים במחירים כאלו). ל-Vostro 1320 מסך מאט ול-Sl300 מבריק. לטעמי מאט עדיף אבל זו שלה של טעם.

פורסם
  • מחבר

האמת יש מצב די טוב שאני מקבל WIN7 בחינם מהאוניבקסיטה ככה שהמערכת הפעלה לא צריך להיות בעיה.

כמה שאלות על הVOSTRO, לגבי האחריות, כמה זה אמין? מישהו ניסה אותה? מה האחריות מכסה?

עוד שאלה, מאיזה חנות כדאי לי לקנות את המחשב הזה? יש למישהו נסיון טוב/רע עם אותה חנות?

תודה רבה :)

פורסם

האחריות היא אחריות סטנדרטית של דל, מכסה עבודה וחלקים כמו שמקובל בדר"כ. האחריות על הסוללה היאבדר"כ רק לשנה.

אין לי נסיון אישי עם השירות של דל, יש דעות לכאן ולכאן לגבי טיב השירות שלהם בדומה למצב עם רוב היבואנים.

בנוגע למקום הרכישה, החשיבות של זה משנית כל עוד אתה שם לב לסוג האחריות. נותן האחריות בניידים הוא בדר"כ מרוכז (במקרה הזה דל ישראל) אלא אם כן מדובר ביבוא מקביל.

פורסם
  • מחבר

שאלתי על חנות לא מבחינת האחריות אלא מבחינת איכות החנות, אני פשוט מכיר כמה מקרים שאנשים שילמו ולא קיבלו את המוצר, או קיבלו אותו לאחר כמה חודשים טובים.

אז יש איזה חנות מומלצת שאין עליה תלונות כאלה?

שוב תודה :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף ללכת על הVOSTRO 1320. הזמנתי אותו ביום שישי מNOTEBOOKCLUB והוא הגיע היום בבוקר (6 ימי משלוח, לא רע).

עד עכשיו אני נמצא על הסוללה שעה ו15 דקות, אני מתקין דברים ויש לי כמה טאבים של כרום פתוחים (כולל אחד של וידאו) ומצב הסוללה נמצא כרגע על 56%.

אני ימשיך לבדוק ולראות מה קורה אבל בכל תודה רבה רבה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי את הווסטרו 1320 בנוטבוקקלאב וגם בנייד נייד, איך המחשב? איך הסוללה? איזה מערכת הפעלה שמת?

הבנתי שהוא בא עם 3-5 שנים אחריות לפי חנויות (נוטבוקקלאב-3, נייד נייד - 5).

בשורה התחתונה... האם המחשב מומלץ (אני מלבת בינו לבין הווסטרו 1014 החדש...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים