עבור לתוכן

כרטיס מסך 4850 מתחמם יותר מידי.. למעל 100 מעלות..

Featured Replies

פורסם

היי

אילו תוכנות יש לבדיקת הרכיבים הנ"ל?

מעבד E8400

כ.מסך 4850 של GB . --> עובד ב- 80 במנוחה , נראה קצת יותר מידי, זה תקין?

תודה

*עידכון: בבדיקת מאמץ אחרונה של OCCT הטמפ' הגיעה ל- 101 מעלות..

פורסם

היי

80 מעולת זה לא תקין ביכלל, צריך להיות כ44 מעלות במנוחה כמו בכרטיס שלי , איזה שם חברה של כרטיס מסך יש לך?

התוכנה הטובה היא OCCT .

http://majorgeeks.com/OCCT_d5612.html

פורסם
  • מחבר

כתבתי כ. מסך של GB

לקחתי כבר את כ. המסך ל KSP (שם לצערי נקנה). הם אומרים שזה תקין.

כבר החליפו לי כרטיס פעם אחת. הקודם היה מגיע מעבר ל- 92 מעלות ומכבה את המחשב.

הכרטיס הזה מחודש.

מה עלי לעשות?[br]פורסם בתאריך: 23.09.2009 בשעה 21:47:27

OCCT מראה טמפרטות כמסך של 81 מעלות
פורסם

זה דבר דיי טבעי שכרטיסים של ATI מתחממים,

80 מעלות במנוחה זה בהחלט הרבה, אבל יש שיטה מאוד פשוטה לבדוק את הנושא - תריץ לו 3dmark ותאמץ את הכרטיס

אם המחשב מרסט \ קורס זה ממש לא תקין והם צריכים להחליף לך אותו

פורסם

היי

תבדוק אם מאוורר הכרטיס מיסתובב (תפתח את דופן המארז)בהדלקת המחשב , 80 מעלות זה לא תקין ביכלל , במאמץ הוא יעלה עוד 20 מעלות , למה הכוונה כרטיס מחודש? ??? ???, הם אמורים לתת כרטיס חדש , חום כזה נובע מקירור שלא מחובר טוב לGPU, תבדוק טוב את תקינות הקירור , לכרטיס הזה יש קירור של זלמן .

רוני

פורסם
  • מחבר

זה הכרטיס הפשוט יותר, ללא קירור זלמן.

הרצתי בדיקה של OCCT למשך כמה דקות (כ- 5) ותראו את התוצאות...

הגיע ל- 97 מעלות.

מה עושים? ה"חברים" ב- KSP טוענים שזה תקין..[br]פורסם בתאריך: 23.09.2009 בשעה 22:18:55

והמאוורר מסתובב די מהר..

שניה אני הולך להכין קפה.. על הכרטיס מסך..

[attachment deleted by admin]

פורסם

היי

לא תקין ביכלל. מובן שבKSP יגידו זאת , תתדפיס את הגרף ותלך לKSP , תמיד יש אפשרות להחילף מוצר אם מתעקשים.

פורסם

אם יש לך אחריות..ממש אותה!

הם לא יכולים למנוע ממך החלפה של כרטיס תקול כשיש לך אחריות, בסוף היא תיגמר ותצטרך לקנות חדש!

פורסם
  • מחבר

יש אחריות , הם לא נותנים לממש. טוענים שהכרטיס בסדר. כבר מסרתי להם אותו פעם אחת והם אפילו לא שלחו אותו. פשוט אמרו שהוא תקין.

מצורפת בדיקה שבה הטמפ' עולה מעל 100 מעלות

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשלח להם את הגרפים של בדיקות המאמץ באימייל..ותבקש מהם לחזור אלייך בהקדם...תגיד שהמחשב מרסט...תעבוד עלייהם קצת!

פורסם
  • מחבר

הטכנאי שלהם פשוט אומר לי להגיע לשם, מחבר את הכרטיס למחשב שלו ואומר: "רואה, זה עובד טוב".

אני ניראה לי אלך לשם עוד פעם אחת עם כל הדברים (זו תהיה הפעם השישית בנושא זה, כמו שאמרתי זה כרטיס מחודש שניתן לי במקום זה שקניתי). אם לא יחליפו מה אני עושה?

פורסם

תגיד שאתה רוצה להחזיר את המוצר..אתה לא מרוצה..ותאיים עלייהם בתביעה!

לי זה תמיד עובד P:

פורסם

אם יורשה לי לומר 105 מעלות ב FULL LOAD זה לא נורא ל 4850... אני מגיע ליותר

עריכה : אוקיי כרגע נכבה לי המחשב... אחי 105 זה המק' אל תעבור את זה ואם אתה עובר תראה להם גרפים ותצעק... הגעתי ל 120 ופוף נעלם המסך...

פורסם
  • מחבר

מעל 100 בלי אוברקלוק?

אני לא עושה אוברקלוק וזה מגיע ל- 102 מעלות. אם אני אעשה OC אני עוד אתיך את המחשב .

פורסם

שמע יש לי גם 4850 של ספיר עם קירור רפרנס... שקניתי הגיע ל80 מעלות אבל אחרי חצי שנה בקיץ פתאום הוא היה מגיע ל108 במאמץ...

הורדתי את הקירור כדי להחליף משחה וגיליתי שיש שכבת אבק מטורפת בין המאוורר לצלעות (לא כל כך הניתן לראות את זה כי יש מדבקה על הפלסטיק של הקירור).

שורה תחתונה אחרי שהעפתי את זה הכרטיס לא עובר את ה85 מעלות באוברקלוק... אולי גם אצלך זו הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים