עבור לתוכן

נייד לסטודנט להנדסה. עד 4500 ש"ח המועמד המוביל -Acer Aspire 5738G

Featured Replies

פורסם

אהלן,

זה המחשב שחשבתי עליו

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3736&CatCode=315

אבל אחרי שהתייעצתי עם סטודנטים הם המליצו מחשב טיפה יותר קטן. מה דעתכם?

* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, לימודים(תכנות ויישומים הנדסיים) וכמובן משחקים פה ושם :-)

* גודל המסך? 14-15 אינצ'

* משקל רצוי? פחות קריטי, העיקר שיהיה מתחת ל3 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* בלוטות? לא הכרחי.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 120GB

* צורב DVD? עדיף אבל לא הכרחי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer,hp,dell,asus (אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע)

תודה רבה מראש

פורסם

אבל אחרי שהתייעצתי עם סטודנטים הם המליצו מחשב טיפה יותר קטן. מה דעתכם?

דעתי היא שאני לא הייתי ממליצה בשום צורה על מחשב בכזה גודל לסטודנט. אני ממליצה על מחשב הרבה יותר קטן. קטן ככל שהשימושים והתקציב מאפשרים. זאת בהנחה שאתה לוקח אותו ללימודים כמובן.

ביחס להמלצות נוספות, ציין באילו משחקים מדובר.

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי למצוא דגמים של ACER עם אותו מפרט ועם מסך 14.1.

איזה ניידים של חברות אחרות קיימים עם מפרט דומה אך עם מסך קטן יותר?

לגבי משחקים, לא הכי קריטי...ברור לי שעוד כמה שנים המשחקים ה"כבדים" לא ירוצו באופן חלק...

פורסם

קיימים הרבה מחשבים שיכולים להתאים, ב-13.3" יש לדוגמא את ה-Vostro 1320 של דל, 4310S ו- dv3 של HP, ה-SL300 של לנובו. מבחינת תמיכה סבירה במשחקים, ה-dv3 יתאים יותר מהאחרים שכן הוא זמין עם כרטיס מסך נפרד בתקציב שלך.

ב-14.1" יש את ה-E5400 של דל שנותן איכות טובה יחסית אבל משקלו גבוה יחסית. עם זאת, בהשוואה למחשבי 15.4" הוא עדיף. הוא מגיע רק עם כרטיס מסך מובנה. ה-Sl400 של לנובו גם הוא כבד יחסית אבל מגיע גם עם כרטיס מסך נפרד בתקציב וכאמור עדיף על מחשבי 15.4".

פורסם
  • מחבר

ב-14.1" יש את ה-E5400 של דל שנותן איכות טובה יחסית אבל משקלו גבוה יחסית. עם זאת, בהשוואה למחשבי 15.4" הוא עדיף. הוא מגיע רק עם כרטיס מסך מובנה.

הדל נראה ממש אחלה פרט לכרטיס מסך שזה טיפה מבאס. מצאתי גם את המחשב הזה של gigabyte שמאוד דומה רק שיש לו מעבד חלש יותר וכרטיס מסך נפרד

http://www.gamaoffice.co.il/products/103786

על מה עדיף לשים דגש (בהתחשב שמשחקים אמורים להיות פחות חשובים..) כרטיס מסך יותר טוב או מעבד יותר טוב?

פורסם

אם משחקים זה שולי, עדיף לשים דגש על המעבד על פני כרטיס המסך. עם זאת, לדעתי בכלל כדאי לשים את רוב הדגש כאן על גורמים שאינם מפרטיים, בעיקר הניידות ונוחות השימוש.

על ה-Gigabyte שציינת אני ממש לא ממליצה. זה דגם ישן שלא שווה את המחיר שלו וכולל כרטיס מסך מהסדרה הידועה לשמצה של nVidia. זה בהנחה שבכלל תצליח למצוא אותו במלאי של חנות כלשהי במציאות.

פורסם
  • מחבר

תודה.

נראה לי שהe5400 נראה כבחירה טובה.

ראיתי שאפשר לשדרג אותו קצת ורציתי להתייעץ גם על זה.

מערכת הפעלה - מה כדאי למשתמש שלא מתכנן להתעסק במערכת הפעלה יותר מדי...

דיסק קשיח - שדרוג ל7200RPM ב250 ש"ח, האם שווה את זה?

זכרון - כרגע הוא מגיע עם 2 ג'יגה, להוסיף? 3? 4?

אחריות - מגיע עם שנה האם כדאי להרחיב ל3 שנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים