פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים שלום רב, אני עומד לקבל פלאפון של נוקיה חינם, ואני בוחר את הפלאפון. איזה פלאפון מומלץ? N97 המליצו לי עליו אבל גם אמרו לי שהסוללה שלו ממש חלשה. תודה לעוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר יש לי אפשרות לבחור בכל פלאפון של נוקיה, אז אני שואל מה אתם אומרים ששווה לקחת?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר לא משהו מיוחד אבל עדיין נתנו לי בחירה חינם אז עדיף שיהיה טוב רמקולים טובים + זיכרון.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים איפה אתה בוחר ? דרך חברת הסלולר שלך ? כי אם לא תרשה לי להמליץ על יורשו הראוי של נוקיה 5800 הלא הוא nokia x6 http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6מפרט דומה מאוד ל 5800 רק שהוא מעוצב הרבה יותר יפה + מסך קפסטיב מולטי טאצ = ככה הולך לעזאזל כל יתרון האייפון בקצור הולך להיות רב מכר גדול מאוד ובצדק לפי השמועות חברות הסלולר בישראל לא ימכרו אותו בהתחלה אבל בעתיד הקצת רחוק יתכן מאוד שכן אבל עדיין אפשר יהיה לקנות מחנות פרטית בארץ או לייבא מחול , מחירו כרגע עומד על 500 יורו כמדומני אבל זה מחיר השקה וילך וירד עם הזמן .
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים חינם? הייתי לוקח את ההכי יקר. תמיד אפשר אח"כ למכור ולקנות משהו אחר.אני לעומת זאת צריך לבחור אאודי מתנה. איזה דגם אתם ממליצים?(נו בחיאת)
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר חחח... אני לא כ"כ בקטע של מחירות כרגע, הפלאפונים הכי יקרים הם לא הכי טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.