פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים שלום,ברצוני לעשות OC למעבד מסוג intel q6600.קראתי את המדריך שבאתר והתחלתי קצת להעלות את ה-FSB ויש לי כמה שאלות.יש לי לוח אם ASROCK 4core 1600-D800 חרא של לוח אם לכל הדעות..עברתי על כל האפשרויות שם הניתנות לשינוי, מספר פעמים, ביסודיות רבה אבל אני עדיין לא מוצא מספר דברים..1.[מצאתי בסוף] -EIST \ COOL'N'QUIT2. shutdown temperature3.מחלק הזיכרון\ command rate4.Dram bank interleavecpu multiplier ו-ratio actual value הם אותו דבר נכון?][אז משום מה בתוכנה אוורסט רשום שזה 7 ואילו בביוס רשום שזה 9 ללא אפשרות לשנות אותו כמובן..למה ככה?!]עריכה: גם את זה הצלחתי לשנות, אבל אני לא מבין, העלתי את המכפלה מ-7 ל-9 ומשום מה המעבד עובד על אותה תדירות(כפי שרואים ב-cpuz ועוד תוכנות)[כמה שחיפשתי ופישפשתי לא מצאתי אפשרות לשנות את המתח..]עריכה: אז ככה, יש אפשרות לשנות את המתח מתוך מבחר מתחים רק ל-DRAM אבל למתח של NB,VTT,ועוד משהו ניתן לשנות רק low,medium,highמה שהכי חשוב לי עכשיו הוא לשנות את יחס הזיכרונות ל 1:1 ואני לא מצליח לעשות את זה.http://download.asrock.com/manual/4Core1600-D800.pdfבערך בעמוד 24 יש הסבר על הערכים הניתנים לשינוי אצלי בביוס והכי חשוב לאילו ערכים..תודה לעוזרים..[נערך..]
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים לגביי טמפ55 זה מיתחת ל MAX הרבה הרבה הרבה מתחתאיך עשיתה את זה ?אתה עם סטוק ?אני בלי להתאמץ עובר את ה 60 אצלי השיא שלי היה 71 אחרי מבחן סיבולת 30 דקות 100% רצוף בלי מזגן ביום חםחוץ מזה למה לך OC ?המעבד מספיק חזק בשביל כול תוכנה שקיימתאתה סתם מוותר על האחריות?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר הוספתי למארז עוד 3 מאווררים שדוחפים אוויר ;Dאני עושה OC כי זה 1. כיף 2. מעניין 3. אני עובד עם תוכנות שרטוט כבדות כמו SOLIDWORKS אצלי במנוחה 43..
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר כפי שאמרתי ביטלתי את ה- EISTאבל אני לא מוצא את C1E, איפה זה נמצא אצלי? יש לזה אולי שמות נוספים?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים בלשונית המתקדם תגדיר על ASYNC..תגדיר PCI-E על 100..תבטל את הSPREAD SPECTRUM..לגבי המחלק..אין לך הרבה ברירות...תחת DRAM FREQ יש לך אופציה של 333 או 400..לא ציינת איזה זיכרון יש לך..אבל אני מאמין שמכאן תסתדר..תעדכן אותנו..כמו כן טמפ' מדוד עם REAL TEMP או CORE TEMP בלבד..
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר כל מה שאמרת כבר עשיתי חוץ מ-ASYNC מה זה אומר ואיפה זה נמצא..פשפשתי שם די הרבה ולא מצאתי דבר כזה..כן, זיכרונות יש לי 800 מגה הרץ..לא מצאתי גם tRAS ו tRC והבנתי שכדאי להגדיר אותם..(כל מה שרשום בלשונית SPD ב-CPUZ)מה הכוונה שאין לי הרבה ברירות לגבי המחלק? אין דרך לשנות ל 1:1?איזה מתח לשים ב DRAM VOLTAGE?אני בינתיים תקוע אני לא מצליח לעלולת את הבאס מ290 ל 300 שזה די עלוב לעומת אחרים עם מעבד כזה..חייב עזרה!
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אתה לא צריך לגעת בתיזמונים נכון לעכשיו..רק תן מתח שהזיכרון זקוק לו ובדוק התיזמונים הראשים תקינים..המחלקים אצלך מופיעים כתדר..יש לך או 333 או 400..תגדיר אחד מהם ואתה תראה בCPU-Z את המחלק...DRAM VOLTAGE זה המתח של הזיכרונות..בדוק מה רשום במפרט שלהם..ותגדיר..והבעיה היא לא המעבד..אלה המערכת בכללי..במיוחד לוח האם..אבל שחק עם ההגדרות..ותראה אם יש התקדמות..
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר הגדרתי 400 והמערכת הייתה לא יציבה, לא עשתה לי BOOT כמו שצריך, אז שיניתי ל333 בcpuz המחלק 4:5ככה הוא היה גם קודם לכן כשהיה על AUTO. את המתח שמתי על 1.81 במפרט רשום 1.8..עכשיו פשוט להעלות את ה-FSB? מה אני עושה עם המתחים יש לי שם אפשרות של LOW/MEDIUM/HIGH ב- NB,VTT.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים למרות שזה רק אינדקיצה..בדוק בביוס או בתוכנה המתח שלוח האם מספק בכל אחד מהמצבים..תתחיל מMED..
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אתה מתכוון לשים גם את NB ואת VTT על MED?אגב יש לי אפשרות +1.05 ו +1.5 בביוס ובהם אני יכול גם לשים LOW-HIGH..taotao אז אתה אומר להישאר עם מכפלה4:5?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים ה1.5/1.05 זה שייך לSB..אין לך צורך לשנות את זה..אם המחלק עובד לך אז כן..תעלה תמונה מלשונית הMEMORY של CPU-Z..
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר קבל..אגב יש לי אפשרות dram rcomp setting שאני יכול לשים או על AUTO או על MANUAL כשאני שם על MANUAL נפתחות לי עוד אופציות מסובכותG0G1G2..CMD ..CMD..ובכולם אני יכול לשים ערכים הקסדצימאליים 11-FF[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר אז ככה טעיתי כשאמרתי לך שיש לי אפשרות ל low,medim,high יש לי בעצם: auto,low,highשמתי על HIGH את NB,VTT אבל אני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 290 המחשב משתגע מיד כשהוא עולה, לפעמים גם לא מגיע לPOSTשמתי את התדירות של הזיכרון על 667..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.