עבור לתוכן

מפרט לגיימר מופרע , 6500 שח תקציב - למביני עניין מבקש ביקורות ושיפורים אחרונים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה למנהל הפורום על העזרה, קניתי את המפרט שהצעת אחד לאחד והוספתי מאוורר Scythe 120MM SLIP STREAM 1600RPM למארז

הולך להתקין ווינדוס 7 עכשיו :yelclap:

פורסם

לאחר הרכבה של שני מחשבים כבדים אחד עם I7 ןאחד עם I5 אני מעוניין לשתף אתכם בהבדלים

1 ) מערכת עם I7 הא מערכת חזקה מאוד לגיימרים אך ההספק של המעבד גורם לייקור הספק ודרישה לקירור טוב ויקר של המעבד ושל המארז.

כמו כן יש להדגיש שכרגע זכרונות DDR3 טריפל זולים יותר מזכרונות דואל יתרון ל I 7 . כרטיס המסך הוא מרכיב חשוב מאוד ה 4870 עובד מעולה על כל המשחקים ה 4890 טוב מעט ממנו אך יקר יותר ה 4850 1 גיגה עובד יפה מאוד עם ה I5 יתרונו במחיר ובאפשרות להוסה של עוד כרטיס בקרוספייר בסך הכל בעלות של 1200 שקל ולקבל פצצה של כרטיס מסך , מה גם שכרטיסי ה 5800 בדרך כך ששאר הכרטיסים יוזלו , יש למה לחכות .

2 ) מערכת עם I5 מהירה מאוד כמו I 7 כמו שנאמר וההבדל קטן אפילו יש יתרון ל I5 בגלל הטורבו שלו עבור ישומים שעובדים רק עם CORE אחד ,

הזכרונות למערכת זו יקרים מידי ואין מספיק מבחר בשוק,

ההספק של המעבד נמוך מה שמוזיל את ספק הכוח.

3 ) בשתי הקונפיגורציות כרגע החסרון הגדול ביותר זה הכונן הקשיח שמאט את הכל. הוא החוליה החלשה.הייתי ממליץ על wd 640black

4 ) לפי נתוני העבודה בשטח בעבודה עם ויסטה 64 4 גיגה זכרון זה מספיק , עבור ה I7 עדיף לעבוד עם 6 גיגה ולא 3 , לא כדאי ולא כלכלי.

5) מארז טוב ויקר בעל איורור טוב זו השקעה לעתיד בטוח. גם עם מחליפים יחידות בפנים המחשב המארז ישאר , המלצתי היא על ANTEC 900 אוZALMAN 1000

COMPUCASE 6MX1 לא מספיק טוב למרות שהשתמשי בו, מגיע רק עם מאורר אחד ומאוד קשה להתקין עוד מאוורר.

6) והכי חשוב חברים לא לחסוך בספ כוח ההספקים שאתם הבאתם נמוכים מידי לעבודה עבור I5 לא פחות מ 550 W ועבור I& לא פחות מ 750W מנסיון. ספק CORSAIR 550 עשה לי בעיות עם ה I& לאחר החלפתו לCHIFTEC750 דברים הסתדרו.

לבסוף אמליץ לכולם להמתין מעט י דברים חדשים בדרך שיגרמו לשינויים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים