עבור לתוכן

נייד בארה"ב עד 1000$ לסטודנטית

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב:מתנה לאישתי(שיהיה יפה), ניידות טובה, צפייה בסרטים(כולל חיבור HDMI), משחקים קלים(בשביל הבעל), אינטרנט, ויישומי אופיס.

מסך בסביבות 13 14"

משקל עד 2 ק"ג (גרם לפה גרם לשם לא משנה)

בלוטות לא חובה

כונן קשיח באיזור ה 320 גמיש

אחריות בינלאומית רצוי, לא חובה

לגבי חברות, היה לי נסיון רע עם HP וטושיבה, אבל אם ההמלצות טובות אני לא אנטי, נסיון מעולה עם דל. בכל מקרה אני מבולבל מרוב האפשרויות(גם מקבוק עלה לי לראש- אבל מערכת ההפעלה בעייתית, מבחינת התוכנות וכו')

נורא אוהב את המפרטים של XPS אבל בגלל בעיית החימום אמנע ממנו, מי הדגמים הדומים לו?

תודה ושנה טובה

פורסם

ב-14.1" אין כמעט מחשבים ששוקלים פחות מ-2.2-2.3 ק"ג. אם זה מתאים לכם ה-E6400 של דל הוא אפשרות. האיכות ברמה עסקית, האחריות ניתנת להחלה בארץ (בתוספת תשלום, תלוי בקונפיגורציה), חיי הסוללה טובים והמסך מאט. החסרון הוא ביציאת DP במקום HDMI, זה ניתן להמרה עם מתאם מתאים.

ה-Lenovo Y450 ב-14.1" הוא אופציה די מוצלחת. קל יחסית לקטגוריה (בסביבות ה-2.1 ק"ג) ונותן חיי סוללה טובים + יציאת HDMI. לעומת זאת, אחריות בארץ לא תקבלו עליו. לעומת ה-E6400, האיכות טובה פחות (ברמה צרכנית) אבל בהשוואה למחשבים אחרים מסוגו הוא דווקא מרגיש עמיד למדי לטעמי. המקלדת לבנה - לדעתי חסרון.

ב-13.3" יש אופציות צרכניות בלבד. ה-Dv3 של HP זו אופציה מתחרה ל-XPS שכוללת גם היא יציאת HDMI. חיי הסוללה לא מעולים אבל סבירים. אחריות בארץ לא בטוח שתקבל (קרא את הסטיקי בנושא למידע נוסף).

ה-Macbook Pro 13 חורג מהתקציב משמעותית.

פורסם

dell studio 14Z עם מסך 14" שוקל 2 ק"ג עם סוללת 6 תאים, יש HDMI, כרטיס מסך מעולה למשחקים קלים, אבל אין כונן אופטי. מתחיל מ-650$, ב-1000$ ניתן להרכיב קונפיגורציה מרשימה+כונן חיצוני.

וכמו כן, מראה יפה עם מבחר צבעים ועיצובים גדול...

דרך אגב, "בעיית ההתחממות" של הXPS לדעתי יצאה מפרופורציה. מנסיון אישי שלי, לא הייתה בעיה, הוא אמנם חם, אבל לא רותח. פשוט בתחום העליון של הנורמה.

וכן, גם אני קראתי את הביקורות עם צאתו לשוק, אבל שוב, מנסיון אישי, לא הייתה בעיה.

(לי הפריע הרבה יותר שהוא כבד יחסית ל-13" ... )

פורסם

Piwi צודק, ה-14z מתאים מאד. החסרון היחידי הוא באחריות חלקית בלבד בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים