עבור לתוכן

המערכת נתקעת בכל שימוש באפקליקציה הקשורה למדיה הדיגיטאלית- זאת בעית דרייברים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות:

לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט:

הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על

ctrl+alt+delete

מופיע מסך שחור שעליו ההודעה

failure security options logon process has failed to create the security options dialog

כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה.

בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה.

בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני עורכת מדיה דיגיטאלית.

הבעיה תמיד בתצוגה של המדיה ולא בסאונד שלה, הסאונד בסיכרוניזציה והתמונה לא ואז זה תמיד נתקע.

עלי לציין כי יש לי קודקים מתאימים והם אינם הגורם לבעיה. בטוח.

לפעמים המסך נהיה שחור לשניה סתם בלי סיבה

המחשב נתקע בעיקר כשהדבר קשור למדיה- ואז משתחרר- ללא קשר לעבודה או לקובץ המדיה. זה קורה בכל סוגי המדיות. המדיה פלייר שלי עדכני והבעיה מופיעה בכל סוג של נגן. כלומר שזאת לא הבעיה.

עלי לציין גם שלא מדובר בהתחממות של המעבד

בימים הספורים שלאחר קבלת המחשב היה כתוב לי שהגירסת הויסטה שלי היא עם בעיות אבטחה. כלומר שכנראה לא הותקנו כל הדרייברים- אלו שקשורים ללוח אם ולתאום שלו עם המדיהאו משהו בסיגנון, אני פשוט לא מבינה בזה מספיק..

כשהיה לי מסך כחול הסתבר שהבעיה הייתה הגדרה לא נכונה של שני כונני הדי.וי.די -למעשה שניהם הוגדרו באותה כתובת בלוח אם וזה מה שיצר את הבעיה- הוא לא ידע מאיפה לקרוא ואז נתקע בכל מה שהיה קשור למדיה דיגיטאלית. ההגדרות בלוח אם לא היו נכונות.ומבחינה פיזית הכבלים לא חוברו נכון- שני הכוננים חוברו לא נכון והוגדרו באותה כתובת, ולכן היה לי מסך כחול. אני מניחה שהבעיה נפתרה(דרך אגב, הייתי מפרטת יותר אבל במעבדה שבה קניתי את המחשב לא הסכימו להסביר לי על הבעיה למרות שנסעתי אליהם עשר פעמים עם המחשב וכל פעם הם פירמטו אותו ושלחו אותי בלי לפתור כלום) בכל מקרה, כנראה שעדיין יש הגדרה כפולה של אותו רכיב בלוח אם- או איזשהי בעיה בלוח אם שקשורה למדיה הדיגיטאלית ולהגדרות/דרייברים שקשורים למדיה הדיגיטאלית.

===כשאני עובדת עם תוכנה שלא קשורה למדיה דיגיטאלית הבעיה פחות בולטת.===

לפני שאתם עונים (בתקווה שזה יקרה) חשוב לי לציין כמה דברים:

שיש לי שתי מערכות הפעלה.

גם win64

וגם-vista 64 גרסת bisnes ו-service pack1

ובשתי מערכות ההפעלה הבעיות פחות או יותר זהות.

במילים אחרות, לא מדובר בוירוס. פשוט כי אין סיכוי.

אין כמעט סיכוי שמדובר בבעיה באחד הסטוקים של הזכרונות (הזיכרונות נבדקו בכל אמצעי אפשרי שעולה על דעתכם)

יכול להיות שישנה בעיה בלוח אם אבל אני מעדיפה לשלול אותה ולנסות לבחון את הבעיות "מהקל לכבד" ככה שלפני הצבעה על בעיית חומרה אני מעדיפה לבחון את הדברים הבאים:

הגדרות לא נכונות של החומרה,

ביוס לא עדכני,

דרייברים לא עדכניים,

מחסור בדרייברים,

כפילות נתונים

incorrect termination or transfer rate settings,

הגדרה לא נכונה של הנתונים-a device that is attached to the controller in question

lazy or slow device responses to relinquish the SCSI bus,

a faulty device,

poorly written device driver

הגדרה או בעיה בחיבור של הכבלים poor cablingוכו'..

בעצם מה שאני רוצה לשאול הוא:

מה הבעיה הכי סבירה שיכולה להיות (אם שוללים את בעיית החומרה)

איך אפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדרייברים? האם יש בכך סיכון מסוים?

איך אפשר לבדוק את ההגדרות של החומרה? האם הכל מוגדר כראוי?

והשאלה הכי תכלס שיש: מישהו מכיר מישהו שאוכל להפקיר בידיו את המחשב שלי מבלי שיפרמט אותו ואז יגיד לי שהוא לא יודע מה הבעיה.. פשוט כי זה בדרך כלל מה שקורה לי וזה קצת מבאס (בייחוד אחרי שנה של מסך כחול וסבל מתמשך...) אודה לכם מאוד אם תוכלו פשוט להמליץ לי על מישהו שיכול לעזור לי

להלן משהו שמצאתי במאפייני המחשב שלי במיקום הבא:

לפי הסדר הזה:

Device manager

Non-plug and play Drivers

שם- מופיעה המילה "serial" עם סימן קריאה על רקע צהוב

בתוך החלון של ה "serial" כתוב לי ככה:

בקטגורית general:

This device is not present, is not working properly, or does not have all its drivers installed. (Code 24)

Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.

בקטגורית Driver:

status: stopped

בפרטים של הדרייבר כתוב לי שהוא נמצא בכתובת:

C:/WINDOWS/system32/drivers/Serial.sys

בקטגורית Details:כתוב שהכתובת שלו (Device Intance Id) היא כדלקמן- כלומר שהוא לא ממש נמצא בכתובת מסוימת, יש רק אפסים בסוף- אני לא יודעת מה זה אומר..

ROOT/LEGACY_SERIAL/0000

להלן דברים שמצאתי בevent viewr ואולי יכולים להצביע על משהו (למרות שאני בספק אם זה קשור)

Direct memory access controller Properties

Direct memory access controller Properties

General Driver Details Resources

Direct memory access controller

Device type: System devices

Manufacturer: (Standard system devices )

Device status

No drivers are installed for this d. ice

If you are having problems with this device, click Troubleshoot to

start the troubleshoot.r

Troubleshoot...

Device usage:

Use this device (enable)

OK Cancel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

High precision event timer Properties

High precision event timer Properties

General Driver Details Resources

High precision event timer

Manufacturer: (Standard system devices )

on Inte® ICH10 R LPC Interface Controller

Device status

start the troubleshoot.r

Troubleshoot...

Device usage:

Use this device (enable)

OK Cancel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intel® 5520/5500/X58 I/O Hub Control Status and RAS Registers - 3423 Properties

General Driver Details

®5520 /5500 /X58 I/O Hub Control Status and

RAS Registers - 3423

Manufacturer : Intel

Device status

start the troubleshoo.er

Troubleshoo...

Device usage:

Use this device (enable)

OK Cancel

מפרט

MOBO:

Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. True16+2 phase Power Design. 1 x PCI-e x4 and two PCI

CPU

Intel (Quad) Core i7-920 2.66GHz 8MB Cache shared across all four cores (Nehalem).Intel Hyper-Threading (eight-threads on four cores). Intel Turbo Mode ( Additional processing boost during peak dfmand).Integrated three channels Memory Controller. Memory performance up to 32GB/s.

Memory

6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). (Kingston)

6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). (Kingston)

Case:

Antek 1200

CPU cooling fan

Thermalright Ultra 120 Extreme

Power Supply

Silent 700 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cooling. 19dBA at 80% Load. Support SLI, Quad Core CPU and all Multi-Core GPU. 3.3V - 24A, +5V - 24A, +12V1 - 20A, +12V2 - 20A, +12V3 - 20A,+12V4 - 20A, (Combined 12V - 612W),-12V - 0.8A, +5VSB - 3A.

Video Card

Leadtek nVidia Quadro PCI-E FX4600 - 768MB GDDR3-384 bit-bandwidth 67 gb/s-DVI-DL+DVI-DL+Stereo ,Dual Link DVI ,Dual 400 MHz Ramdacs-SLI

Integrated Disk Controller

6 x SATA 3Gb/s Intel ICH10R), Intel® Matrix Storage Technology with RAID 0, 1, 5 10 support. 1 x UltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices. 1 x External SATA 3Gb/s (SATA On-the-Go). 2 x SAS ports supporting SAS RAID 0 and 1.

Integrated RAID Support

Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10

DISK

Serial ATA II (3Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm. 27 dBA (average). Dual processor ,StableTrac ,NoTouch ramp load technology . Power Dissipation: Read/Write 8.40 Watts. (Western Digital/Seagate)

Optical Device

Super Multi internal Sata DVD±R (Rewriter) 22x (DVD±R and DVD±RW) SecureDisk technology x 2

Integrated LAN

Dual Gigabit LAN controllers featuring AI NET2

Integrated Sound

ADI AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC. Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O. ASUS Noise-Filtering

Operating System

Microsoft® Win XP Professional 64 BIT

[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 01:00:05

:hi:
פורסם

תפעילי task manager ותראי תחת performance אם כל הזכרון במערכת נמצא בשימוש.

אם כן, תורידי את התוכנה process explorer מהאתר של מיקרוסופט, תריצי ותבדקי איזה תוכנה לוקחת את כל הזכרון שלך.

עריכה: לבדוק בזמן קריסה או קצת לפני

עריכה 2:

איזה אנטיוירוס רץ על כל מערכת הפעלה? יש עוד תוכנות שתמיד דלוקות ברקע?

ctrl+shift+esc בשביל לפתוח את מנהל המשימות

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את ה- task manager בזמן שהרצתי סרט באיכות HD כדי לראות איך הוא מתפקד עם קצת עומס.

וראיתי שתחת performance מה שלוקח הכי הרבה זה ה-system Idle שלוקח 80-90 .

אחריו יש את ה-dwm.exeשזה הdesqtop window maneger שלוקח 06

ואחר כך יש את הנגן מדיה שלוקח 03 ואחר כך את התוכנה לצילום מסך שלוקחת 02,

אחר כך ה-task managerשלוקח גם 02

ואחר כך ANap.exe שלוקח רק 01.

ל השאר לא מנוצלים.

והזיכרון משתמש בכ- 2.14GB פחות או יותר במצב הזה

יש לי 12GB של זיכרון (כתוב לי שיש לי 11.9) בכל מקרה- המחשב שלי לא אמור להיתקע במצבים מהסוג הזה.

בדקתי גם איך הביצועים של המעבד ב-task manager כשהגדרתי בביוס שישתמש ב-4 קורים של המעבד ואז החזרתי אותו לברירת המחדל שזה שימוש ב-8 קורים ==יש לי את ה-I7 שמחלק את העובדה ל-8 וחשבתי שאולי זה המקור לבעיה==אבל לא- כששינתי אותו למצב שהוא מחלק ת'עבודה ל-4 הוא עבד יותר והגיע גם לקפיצה של 28 בביצועים שלו. מה שכן, החלוקה הייתה יותר שווה בין הקורים כשהיא חולקה ל-4,

כשהחלוקה הייתה ל-8 (על פי ברירת המחדל כפי שכבר ציינתי) אז היה קור אחד שעבד באופן קיצוני יותר מהאחרים... אני לא יודעת מה זה אומר ואם זה נורמאלי.

אבל בכל מקרה- המחשב שלי לא נתקע בזמן הבדיקה משום מה. זה תמיד קורה אחרי איזה חצי שעה שעה שאני רואה סרט או עם התוכנת עריכה שלי, דווקא כשאני עושה טסטים שום דבר לא קורה..

לגבי התוכנה process explorer אני רואה שאין תוכנה שלוקחת את כל הזיכרון שלי אז אעדיין כדי לי להריץ אותה?

יש לי את הקספרסקי הכי עדכני שתומך במערכת ההפעלה שלי, וחוץ ממנו אין לי עוד תוכנות שדולקות ברקע.

יש כמה דברים מוזרים שנתקלתי בהם, אני לא יודעת אם הם קשורים לבעיה:

1. התוכנה שמגיעה עם הלוח אם ושמראה את הטמפרטורה של המעבד והלוח שנקראת

הפסיקה לעבוד לי עם הויסטה וכשאני פותחת אותה מופיע לי חלון שבו כתוב:AISuite

No such interface supported

וכשאני לוחצת על

o.k.

כתוב לי

Abnormal program termination

2.

כשניסיתי לפתוח את הסרט עם מדיה פלייר קלאסיק היה כתוב לי

Windows cannot access the specified device, path, or file. you may not have the appropriate

permissions to access the item

אבל אני מניחה שזה קשור לעדכונים..

שתי הודעות השגיאה שלהלן הופיעו מיד אחרי התקנת הוינדואז:

The Windows Installer service entered the running state.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

ואז, בדיוק אחרי ההתקנה יש את שתי ההודעות האלו שחוזרות על עצמן כמה פעמים:

event ID 32

source: SideBySide

ependent Assembly Microsoft.VC80.ATL could not be found and Last Error was The referenced assembly is not installed on your system.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

event ID 59

source: SideBySide

Dependent Assembly Microsoft.VC80.ATL could not be found and Last Error was The referenced assembly is not installed on your system.

להלן שתי הודעות שגיאה שחוזרות אצלי כל הזמן, כל עשר עשרים הודעות מופיעות לי ההודעות האלו:

event ID 11

source: Disk

he driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR4.

event ID 10016

source: DCOM

he machine-default permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID

{555F3418-D99E-4E51-800A-6E89CFD8B1D7}

to the user NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE SID (S-1-5-19). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

מקווה שאפשר יההה להבין משהו ממה שכתבתי. תודה[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 19:12:16

אה. ותודה על התגובה.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים