פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים תתחדש...יש לי את האח הגדול שלו, 2 ג'גה. ואוזניות CX300. למרות שהמקוריות גם לא רעות. יש לך גם עדכוני קושחה.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר תודה לך,ומה השם של האח הגדול,כילי יש 4 ג'גה,ואוזניות YAMAHA RH-5MA?צודק טעות שלי,סליחהקמתי על צד שמאל היום ,עדיף שאשתוק
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים תתחדש...יש לי את האח הגדול שלו, 2 ג'גה. ואוזניות CX300. למרות שהמקוריות גם לא רעות. יש לך גם עדכוני קושחה.גם לי יש את ה2GB, האוזניות המקוריות נהרסו לי ובמקומם קניתי פיליפס של 50 שקל. אני מאוד רוצה לקנות את הCX300. איך השילוב בין הנגן לאוזניות? שומעים טוב משמעותית מהמקוריות נכון?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים הייה לי אוזניות שדומות לCX300נורא אהבתי הם פשוט נהרסו מהר (צד אחד לא שומעים)משהו ג'נרי בטחהאים האוזניות האלה נשמרות טוב ולא נהרסות כמו האחרות?(אני בדרך כלל שומר מאוד על הציוד)
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר CX300 -טובות,אבל עדינות,מתקלקלות מהר..PEGASUS.-אתה יודע שעשו עכבר אם אני זוכר טוב,אם התמונה שלך בצד,לעכבר518 .איזה כאב ראש יש לי אתמול שתיתי קצת ווו
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים חחח יש לי את העכבר הזה אני משתמש בו בדסקטופ עדינות אז לא לקנות ? אני גם עדין ושומר פשוט שומע גם אני בבית ..במחשב..
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים לדעתי שומעים טוב יותר עם ה CX300. אולי הנגן לא לגמרי מנצל את האוזניות, אבל לדעתי גם זה ממש טוב.האוזניות בנויות טוב, הכבל גמיש, הכבל של האוזניה הימנית ארוך משל השמאלית כדי להעביר את הכבל מעל הצוואר. האוזניה עצלמה עשויה מתכת כלשהי.כשאמרתי "האח הגדול" התכוונתי לנגן 2 ג'גה שלי, שהוא כמו שלך בדיוק, רק שהוא חצי ממנו בנפח.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אם מישהו בקטע של לקנות את הנגן הזה ... תחכו חודש חודשיים , ככל הנראה יגיע לארץ הplus , עם אפשרות הרחבה באמצעות microsd , איכות סאונד קצת יותר טובה ועיצוב יותר נחמד , יעלה ככל הנראה אותו דבר פחות או יותר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.