עבור לתוכן

לקנות עכשיו או ללחכות לwindows 7?

Featured Replies

פורסם

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות?

הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

פורסם

תקנה כשאתה צריך את הנייד. אם תמתין לחידושים עמומים שמעבר לפינה לעולם לא תקנה. דברים חדשים ומרגשים שעוד רגע יוצאים יהיו קיימים תמיד, אם אתה לא מחכה לדגם ספציפי זה חסר טעם.

הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

בהחלט קיימים, זו פונקציה של מחיר.

פורסם
  • מחבר

שככתי לכתוב אבל התקציב הוא 3500..

ראיתי את הLG E310 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלו קצת מיושן.. (טיפה חורג מהתקציב אבל אולי אפשר להשיג הנחה.. מזומן)

ואת ה Dell Vostro 1014 ב3700 אבל הוא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל.

פורסם

תקנה כשאתה צריך את הנייד. אם תמתין לחידושים עמומים שמעבר לפינה לעולם לא תקנה. דברים חדשים ומרגשים שעוד רגע יוצאים יהיו קיימים תמיד, אם אתה לא מחכה לדגם ספציפי זה חסר טעם.

עקרונית אני מסכים עם קביעה זו אך הפעם מדובר במערכת הפעלה חדשה (ומומלצת, בניגוד מסוים לזאת המשווקת היום) היוצאת כל כמה שנים ולכן אני דווקא חושב שכדאי להמתין חודש וחצי (כך אני מתכנן לעשות). נכון שתמיד אפשר לשדרג, אבל לדעתי אין כמו התקנה נקייה.

פורסם

עקרונית אני מסכים עם קביעה זו אך הפעם מדובר במערכת הפעלה חדשה (ומומלצת, בניגוד מסוים לזאת המשווקת היום) היוצאת כל כמה שנים ולכן אני דווקא חושב שכדאי להמתין חודש וחצי (כך אני מתכנן לעשות). נכון שתמיד אפשר לשדרג, אבל לדעתי אין כמו התקנה נקייה.

השדרוג הפתיע אותי לטובה. בכלל לא מה שזכרתי בזמנו מהשדרוגים ל98 שהשאירו שאריות ולכלוך.

פורסם

אל תגע ב E310, היה לי אותו והחזרתי אותו לאחר יום, זמן הסוללה בו במקרה הכי טוב נושק לשעתיים.

מחשב מגושם ולא אסתטתי, עיצוב מיושן ובכלל לא מציאה למחירו.

לגבי ה WIN7, מחשבים של COMPAQ/HP ו TOSHIBA מקבלים כבר היום אופציה לשדרוג בעלות נמוכה ל WIN 7 (בסביבות 200 שקל) אז ככה זה כבר לא ממש שיקול האם לקנות או לא בגלל ה WIN.

בסביבות 3500 - 4000 יש לך אופציה של לנובו עם מעבד ULV (צריכת חשמל נמוכה) ומסך 13.3 (LED) וזמן סוללה מצויין, הוא ינגן 720P ללא מאמץ ואפילו 1080P (משחקים לא), משקלו נמוך סביב 1.6 קילו, קח לינק למכירה בוואלה:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C41531224

בסביבות 4300 אתה יכול לקחת את המחשב שיש לי: HP DV3-2150EJ , יש בו כרטיס מסך מובנה יחסית טוב של NVIDIA, שוקל כ 2.2 קילו עם מסך 13.3 (LED), זמן הסוללה שלו כ 3 שעות +/-, קח לינק ל ZAP:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734472

פורסם
  • מחבר

כמה זמן בדרך כלל לוקח צריך לחכות עד שמגיע מחשב לארץ? (ממתי שיוצא בחו"ל)?

פורסם

כמה זמן בדרך כלל לוקח צריך לחכות עד שמגיע מחשב לארץ? (ממתי שיוצא בחו"ל)?

דגמים שמשווקים בחו"ל לא תמיד מגיעים לארץ (אם בכלל) ולהיפך.

פורסם

מתי אבל נראה לכם אפשר יהיה לקנות מחשב נייד עם 7 PREINSTALLED?

למשל אם אני רוצה לקנות את הLENOVO U350 שהמלצתה אבל עם 7, מתי אני יוכל לקנות אותו (ואיפה מומלץ בארץ)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים