עבור לתוכן

שאלה בקשר ל HD4850

Featured Replies

פורסם

יש לך תרדים בפורום על יכולת הOC..על כל מקרה אתה תיגע בזה כל עוד הטמפ' שלך כאלו..

תטפל בבעיית הטמפ' לפני..

פורסם
  • מחבר

אם תוכל להביא לי לינקים לת'רדים האלה אני אשמח תודה :D

מה לעשות? מה הקירור הכי יעיל וזול שיש כיום? נניח עד 100 שקל (אני מניח שתגידו לי לקנות ac accelero s1 REV 2...) אבל יחד אם מאוור זה יוצא יותר ובנוסף יש לי מארז בלי יותר מידי מקום... מה עושים? ובנוגע לאחריות, יש דרך שבה אני לא יאבד אחריות? כמו נניח לתת להם להרכיב? ואם אין זה שווה את אובדן האחריות?

נ.ב : בלי קשר, מה זה צריבת ביוס ומה זה נותן לי (הכוונה בכרטיס מסך) ובנוסף, VMOD משמעו שינוי מתחים לכרטיס?

אם אפשר לענות על כל השאלות שנשאלו ולא רק על האחרונה \ ראשונה אני אשמח

פורסם

1. תריץ חיפוש פשוט בפורום הנ"ל עם המילה "4850" או 4850 OC תמצא לא מעט תרדים בנושא..

2. קירור חזק יותר יועיל מין הסתם..אבל אם יש אחריות..ממש אותה..ויש גם את הAccelero TWIN TURBO שעולה 150+- שקלים..

לגבי האחריות וכו...זה כבר עניין של החנות..בגדול ברגע שהורדת את הקירור אין אחריות..אם החנות תאפשר לך אחריות אם ההתקנה מתבצעת אצלהם אז מה טוב..בדוק את זה..

3. צריבת ביוס בכרטיסי מסך זהה לזו בלוחות אם..מה אתה רוצה לדעת בדיוק ? ואכן VMOD משמעותי מוד לשינוי מתחים..

כמו שציינתי כבר חיפוש בפורום יענה לך על השאלות הללו..

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=search2

פורסם
  • מחבר

בנוגע לצריבת ביוס : מה זה נותן לי? איך עושים את זה? ומה ההבדל בעצם בין ביוס של כ"מ לבין ביוס של הלוח אם?

אם אפשר יותר פירוט זה יהיה נחמד תודה.

ודר"א קניתי מאוורר שולחני 9' פתחתי את המארז ותקעתי אותו בפנים ובמנוחה הכרטיס עומד על 64~66 מעלות ולא יודע עדיין במאמץ... בנוסף גם המעבד ירד לי למינ' של 24~25... אבל זה לא פתרון כי אי אפשר לשים את המאוורר 24/7 זה אוכל חשמל...

פורסם

יש בביוסים שעברו מוד (או סתם חדשים יותר) שמאפשרים אופציות שאחרים לא...

ביוס של כרטיס מסך מין הסתם מותאם לו...אי אפשר לצרוב ביוס של כרטיסמסך על לוח אם ולהפך (כמובן שגם מבחינת "התוכנה" עצמה הם שונים מעט)..

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע, הכוונה שביוס של לוח אם נכנסים ורואים מסך כחול אם אופציות וכו'... גם ביוס של כ"מ הוא בעל תפריט כזה או אחר שניתן לשנות דרכו דברים או שביוס מגדיר דברים בכרטיס וכאשר מעדכנים ביוס מעדכנים פרטים תוכנתיים שמאפשרים שיפור ביצועים בכרטיס... זו היתה כוונתי

ושאלה : לדעתכם יש בעיה ואני אבקש להחליף כרטיס? או שאם לא עדיף לי לדפוק אחריות ולקנות קירור? זה יהיה שווה את זה? וכמה OC אני יוכל לעשות עם קירור חדש? שכן אם אני אקנה קירור חדש אני אוכל להשתמש בו ובנוסף במאוורר השולחני 9' שקניתי ואני יקבל טמ' לא מהעולם הזה... הכוונה משו כמו ACCELORO S1 או משו בסגנון...

פורסם

הממשק הוא לא אותו הממשק..אבל יש תוכנות שמאפשרות עריכה של פרמטרים בביוס..ואז צריבה מחדש שלו..

תממש קודם אחריות..ולאחר מכן תראה מה משתלם יותר..

פורסם
  • מחבר

הכוונה במידה ולא יאפשרו לי לממש אחריות... לא הבנתם אותי, התכוונתי שאם אני מסיר את הקירור הרי שזה מסיר אחריות נכון? עכשיו אם החלפת קירור שווה את ההסרה של האחריות.או שעדיף שלא...

ולא עניתם לי על השאלה... הביוס של הכרטיס מסך זה כמו תפריט כזה שאפשר לשנות בו דברים? או שזה פשוט משנה הגדרות לבד, כלומר כל ביוס וההגדרות שהוא מחיל על הכרטיס בפני עצמו בלי נגיעה שלי \ שלך \ שלו...

לדעתכם יש בעיה ואני אבקש להחליף כרטיס?
וכמה OC אני יוכל לעשות עם קירור חדש?
פורסם

זה תלוי.אם יש לך אחריות עדיף לנצל אותה..לפני קניית הקירור..

והביוס של הכרטיס מסך הוא לא כמו הלוח אם..אין תפריט וכו....ואין מה לשנות בו..הוא מגיע מותאם לכרטיס מסך כבר..

אכן כן..יש בעיה בכרטיס מסך או בקירור..

לגבי OC.. אל תצפה למהפך..בגדול קירור חדש יאפשר לך טיפה יותר OC..אבל לא משהו משמעותי..כמה MHZ בודדים...

פורסם
  • מחבר

אחי אתה לא מבין אתי חחח...

אני אומר נניח ואני לא הולך להחליף תכרטיס עכשיו סבבה? כדאי לי לבטל את החריות בשביל קירור חדש או שעדיף לתת לו לסבול ולהשאר בלי OC ושהאחריות לא תעלם...

וכמה OC נניח של 670 לליבה ל 1080 לזכרון ישפיעו ביחס לעכשיו? (625 \ 993)

פורסם

אתה לא יכול לעבוד עם הכרטיס במצב הזה..תחליט מה שאתה רוצה..אחריות או קירור..

והשיפור יהיה מזערי..אבל תאה בכל מקרה מוזמן לבדוק בעצמך..כמה FPS זה מוסיף..

פורסם
  • מחבר

אוקיי הכרטיס אצלם במעבדה (אייבורי) והוא קרס לי בבדיקה ב OCCT וכיבה לי תמחשב... ישבתי על המחשב בבדיקה וראיתי את הטמ' מטפסות עד ל 120 ושם נכבה המחשב ככה שתיעוד מלא הצלחתי לקחת... אם הם יגידו שהוא לא תקין אני ירביץ למישהו.. :bash: :bash: :bash:

הם אומרים שאני צריך להביא להם את כל המחשב לוודא ששום דבר לא משפיע עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים