עבור לתוכן

שאלה בקשר ל HD4850

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

התקנתי לאחרונה NFS SHIFT ולמרות שבדקתי האם אני יכול להריץ אותו על ההגדרות המק' ואכן בתיאוריה יכולתי, נכנסתי למשחק ובמרוץ רב משתתפים קיבלתי באזור מרובה אנשים 9~13 FPS... זה היה עם OC של 625@640 \ 993@1010.

ביטלתי את הOC לראות אם הוא הגורם והוא לא (כי קרה לי שה OC לכרטיס הוריד לי ביצועים..). עשיתי OC גבוהה יותר והרצתי בדיקת יציבות אחת בלבד ב 3DMARK ולא היו ארטיפקטים ועדיין לא בדקתי אם יש לאגים אבל אני מניח שיש... מה בערך בערך הגבול OC של הכרטיס הזה וכמה זה יעזור לי? והאם זה נורמאלי שאני לא מצליח לקבל ביצועים מק' מ NFS?

תוצרת הכרטיס היא MSI למקרה שתהיתם ושאר המפרט מימין <---

אשמח לקבל תשובות לכל שאלותיי ואני יודע שיש הרבה ;D

פורסם

אתה יכול להגיד על איזו רזו'?

אני לא חושב שמה שמגביל פה זה דווקא הכרטיס מסך...ישלי אותו כרטיס על 1680X1050 ולא ראיתי פעם אחת ירידת fps בשיפט...

פורסם
  • מחבר

על איזה פילטרים אתה משחק? אני משחק על 1440X900.

יש לי 19'

פורסם

לדעתי דווקא המעבד ו/או הזיכרון הם אלה שמגבילים פה.

לכרטיס לא צריכה להיות שום בעייה להתמודד עם הרז' הזו.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון? המעבד לא אמור להגביל שכן שתי ליבות עם OC ל 2.8 אמורים להספיק לא?

זכרונות של 2GB גם אמורים להספיק.... מה עושים?

פורסם

יש המון תלונות ברשת על SHIFT עם כרטיסי ATI, חלקם מדווחים על FPS נמוך וחלקם על קריסות של המשחק בנוסף...

הבעיה ידועה וסביר שתתוקן בדרייבר הקרוב...

אני עם 4890 ב OC מקבל 60FPS עם נפילות ל 30 מידיי פעם... ( המשחק עובד טוב יותר עם CF מבוטל )

פורסם
  • מחבר

הרגעת אותי... תודה רבה

וכשאתה אומר שהבעיה ידוע אתה מתכוון שהאידוע באופן כללי לציבור או ש AMD יודעים את זה ויטפלו בכך?

פורסם

שהציבור יודע ATI יודעים... ;)

בכל מקרה, אתה מוזמן לנסות דרייבר אחד קודם ( 9.8 ) כי החדש ( 9.9 ) מסרס מאוד את ה 4850... ( יש כאלה שמדווחים על שיפור עם 9.8 )

פורסם
  • מחבר

אוקיי ננסה כבר מחר ותגידו 86 מעלות במנוחה עם מאוורר 50% זה נורמאלי??? היה לי פעם פחות אם אני לא טועה (משו לא מריח לי כאן טוב...)

פורסם

במאמץ או מנוחה?

אם מנוחה אמור להיות לך פחות מ-86

כעקרון כשהמאוורר על 24-27 סיבובים אמורה להיות טמפרטורה במנוחה של 78-80.

במארזים בעלי סרקולציה טובה מהממוצע, אף פחות

פורסם
  • מחבר

במנוחה... ובמאמץ מקס' 111 אני חושב.... מה עושים?

קניתי מאוורר 9'בגודל של כל המארז ובשילוב שלו ושל 50% מהירות מאוורר הטמ' ירדה ל 75 מעלות במנוחה.. אבל עדיין יש הצעות?

פורסם

זאת טמפרטורה מאוד גבוהה אתה בטוח שבדקת דרך הדרייבר תנסה גם ליבדוק דרך GPU-Z ואם זאת באמת הטמפ' אני ממליץ לימרוח מישחה טרמית חדשה וליבדוק שהקירור יושב טוב ואתה יכול גם ליקנות את זה:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6863 אמור להוריד את הטמפ' משמעותית

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות קירור

תבדוק בעדינות האם המאוורר של הכרטיס רופף

-כמובן כשהמחשב כבוי

פורסם

כמו כן נס הלנקות אבק מההיטסינק של הקירור עצמו...

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות והעזרה :yelclap:

אני מפחד לפרק את הכרטיס בגלל שזה מסיר את האחריות ואני לא מאמין שהמאוורר לא יושב טוב כי הוא לא נפתח מעולם... ובנוגע לשאלות הנוספות :

מה בערך בערך הגבול OC של הכרטיס הזה וכמה זה יעזור לי? כמה באמת OC עד לגבול היכולת של הכרטיס מוסיפה לביצועים?

תוצרת הכרטיס היא MSI למקרה שתהיתם ושאר המפרט מימין <---

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים