פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Proשני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים בדוק טמפ' עם REAL TEMP או COER TEMP כמו שהמליצו לך..כמו כן בדוק על כמה RPM הAC מסתובב...הקירור יושב טוב על המעבד ?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר עם איזה תוכנה אתה בודק את הטמפ' של המעבד שלך?תנסה עם Core Tempאחי אני בודק עם SpeedFan הRAM עמוד על 48 בערך ואני לא יודעה כם יושב טוב כי לא אני ירקבתי אבל שסתכלתי הכול יושב החורים כמו שצריך יכול להיות שזה המישחה אטרמית ?מ... ותגידו איך שאוורים מסודרים זה משנה נכון ? יש לי שני מאוור שמכניסים אוור אחורי וצידי הגדול הקדמי המכניס עם אני ישנה משהו זה יעזור ?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים בדוק טמפ' עם REAL TEMP או COER TEMP כמו שהמליצו לך..ואין חיישני טמפ' בRAM..זה סתם קריאה לא נכונה..בגלל זה ציינו שתבדוק עם שתי התוכנות הנ"ל...איזה מארז יש לך ? אין לא מאוורר שמוציא אוויר מהמארז ? מה לגבי הRPM בדקת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.