פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים שלום,קניתי מעבד athlon II 245 (65W אם הקירור שמגיע איתו.לוח האם הוא gigabyte GA-M85M-US2H מבוסס nvidia 8200המעבד חובר ללוח בחנות (לא אני חיברתי)כאשר אני מעמיס את המחשב (למשל דחיסת סרט) המעבד מתחמםלפי תוכנת ה easytune של gigabyte טמפרטורת המעבד 71.לפי speedfan הוא מזהה 3 חיישני טמפרטורה וכן חיישן שנקרא core ומשויך ל K10.אחד מהחיישנים מראה את אותה טמפרטורה של 71 וה core מראה 58. טמפרטורת ה system לפי ה easytune באזור ה 50.הלוח בעיקרון מותקן במארז קטן יחסית אבל ההבדל בין מארז סגור לפתוח הוא זניח אם בכלל.התוצאות מעל הם במארז פתוח.האם זה נראה סביר ? לא גבוה מידי ?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים תוריד realtemp ותבדוק איתה את הטמ''פ של הליבות תבדוק שקירור מחובר כמו שצריך לללוח
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר realtemp זה לא רק למעבדי Intel ? (שלי AMD)לגבי החיבור - ראיתי את המוכר מחבר ונראה לי בסדר[br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 19:08:21בדקתי עם תוכנה שנקראית core tempוהיא מראה את הטמפרטורה כמו שדה ה core בתוכנת ה speedfan.במידה וכך תחת עומס הטמפרטורה לא עוברת את ה 60 ובמצב רגיל באזור ה 42 שזה נראה לי בסדראיך יכול להיות שהתוכנה שבאה עם לוח האם מראה טמפרטורה אחרת ?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אכן REAL TEMP זה למעבדי CORE/אינטל בלבד..והתוכנה של לוח האם כנראה מזייפת זה לא חדש..כמו בן בדוק על כמה עומדת הטמפ' שאתה נמצא בביוס..
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר שלום,הוספתי תמונה מ everst.הוא מראה את 2 החיישנים ולשניהם הוא קורא cpu ממה שאני מבין ה core הוא הערך שנקרא מתוך המעבד עצמו.כמו כן ה bios כנראה מראה את מה שמראה תוכנת ה ET6[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.