עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מסך חדש

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו.

אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי.

השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב).

למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב).

בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה.

בתודה מראש

פורסם

אוקיי אז ככה:

אם אתה רוצה מסך למשחקים\סרטים וכד' הייתי הולך על מסך CRT מחברה טובה (LG,Samsung,AOC וכו') או אם אתה מתעקש על מסך שטוח אז תיקח Samsung או LG

אבל הכי חשוב תלך לחנות כמו אופיס דיפו ותראה את המסכים תראה איך רואים תמונות בכל אחד סרטים ומשחקים תיקח מה שיהיה הכי טוב בישביל העיניים שלך והכיס שלך ;D

עכשיו בקשר לאבא שלך הייתי הולך על מסך שטוח מחברה ידועה בלבד

למה?

א. כי יש לך למי לפנות במקרה של בעיה

ב. ברוב המקרים החלקים יהיו איכותיים וכתוצאה מכך גם המסך

ג.מי שבד"כ נותן אחריות שנה החלקים שלו שורדים שנה ויום ( >:( אהממ... איבוריי)

אני אישית בבית משתמש בסמסונג 150S ואני מאד מרוצה ממנו גם במשחקים וגם בכל השאר

מקווה שעזרתי

פורסם

1. AOC לא נחשבת חברה טובה במסכי CRT!

2. LG לא נחשבת חברה מי יודע מה במסכי LCD! יש את CTX ו-ViewSonic שלא רואות אותה....

פורסם

אוקיי אז ככה:

אם אתה רוצה מסך למשחקים\סרטים וכד' הייתי הולך על מסך CRT מחברה טובה (LG,Samsung,AOC וכו') או אם אתה מתעקש על מסך שטוח אז תיקח Samsung או LG

אבל הכי חשוב תלך לחנות כמו אופיס דיפו ותראה את המסכים תראה איך רואים תמונות בכל אחד סרטים ומשחקים תיקח מה שיהיה הכי טוב בישביל העיניים שלך והכיס שלך ;D

עכשיו בקשר לאבא שלך הייתי הולך על מסך שטוח מחברה ידועה בלבד

למה?

א. כי יש לך למי לפנות במקרה של בעיה

ב. ברוב המקרים החלקים יהיו איכותיים וכתוצאה מכך גם המסך

ג.מי שבד"כ נותן אחריות שנה החלקים שלו שורדים שנה ויום ( >:( אהממ... איבוריי)

אני אישית בבית משתמש בסמסונג 150S ואני מאד מרוצה ממנו גם במשחקים וגם בכל השאר

מקווה שעזרתי

אני לא ממליץ לשפוט רק ע"י אופיס דיפו, ראיתי שם מספיק מסכים איכותים עם טישטוש ענקי.

לפותח הת'ארד, מדוע אתה מקובע על מסכי 17? אם התקציב שלך נע בין 1300 ל2700 ואתה רוצה גם להנות אך לא לשלם יותר מדי אתה יכול לבחור ב19" CRT, מחירם באיזור ה1800. מסך ה17" LCD שנחשב לטוב כיום הוא Hyundai Q17A ומחירו כ2600

פורסם
  • מחבר

אני מקובע על "17 בגלל שאני די מוגבל בעומק, בקושי מסך 17" נכנס פה, וה-19" עמוקים יותר בלפחות 7 ס"מ, דבר שגורם לי בעיה..

שמעתי באמת דברים טובים על ה-Hyundai, ייתכן שאבחר בו.. השאלה האמיתית היא האם הוא לא יגרום לי בעיות במשחקים וכד'..

הייתי מעוניין לדעת איזה מסכי CRT נחשבים טובים בסביבות ה1300.. לגבי ה-LG שמעתי שהם עושים די הרבה בעיות..

וכמו כן,לשמוע איזה מסך כדאי לקנות לאבא שלי.. אולי גם כדאי את ה-Hyundai?

פורסם

אתה יכול לקנות אותו לאבא שלך אבל הוא נראה די ביזבוז לעבודה משרדית, גם מסך פשוט יותר יתאים למשימה זאת

שמעתי באמת דברים טובים על ה-Hyundai, ייתכן שאבחר בו.. השאלה האמיתית היא האם הוא לא יגרום לי בעיות במשחקים וכד'.

אתה יכול לקרוא השוואה על מסכי 17 LCD מהיותר מתקדמים כאן http://www6.tomshardware.com/display/20030626/index.html

פורסם

לגבי ה-LG שמעתי שהם עושים די הרבה בעיות..

יש לי LG F900B והוא מעולה ולא עושה בכלל בעיות

אני ממליץ לך לקנות את ה F900P שזה הדגם היותר מתקדם משלי ויש לו תדרי רענון טובים יותר

אם אתה לא יכול 19' אז תקח את הF700P שהוא אותו מסך רק 17'

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על כל העזרה..

אממ, אני חושב שאם אני הולך באמת על מסך דק - אני אלך על ה-Hyundai...

הייתי מעוניין בכל זאת לקבל אופציות טובות לגבי מסכי CRT רגילים.. אני קצת מפחד ללכת על ה-LG בגלל שלשני חברים שלי יש אותם, לאחד את ה-700B ולאחד את ה-700P, ושניהם עשו לא מעט בעיות...

אתה יכול לקנות אותו לאבא שלך אבל הוא נראה די ביזבוז לעבודה משרדית, גם מסך פשוט יותר יתאים למשימה זאת

הייתי שמח גם לקבל שם שם של מסך LCD יותר פשוט שלא יעשה יותר מדי בעיות :)

תודה שוב :)

פורסם

לי ולחבר שלי יש את הF900B ולא עשה לנו שום בעיות והוא פשוט מדהים

פורסם

LCD 17 למשחקים וסרטים: Hyundai Q17A

מסך לעבודה משרדית LCD: סמסונג 151S.

פורסם

http://www.mag.com.tw/product/lcd_lt_501.htm

יש לי חמישה כאלה במשרד של ההורים שלי

מעולים לעבודה משרדית ואפילו מתרקים לשני חלקים (מעמד ומסך) אם אתה רוצה לקחת לאן שהו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על כל העזרה..

אם אני אקנה מסך LCD אז אלך כנראה על היונדאי..

בכל מקרה, הייתי שמח אם משהו היה ממליץ על מסך CRT 17" בטווח מחירים של 1200-1600, חוץ מה-LG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים