פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה בכיף אח שלי המסך של דל הוא מסך סוס אחשלי וואלה מסך בנזונה תאמין לי אחי כל האנשים בפורום קנו אותו וואלה כולם מרוצים וקונים ממנו עוד ועוד ועוד כי הוא המסך 22 הכי סוס שיש היום בעולם במחיר פצצה!! :xyxthumbs: :jump:
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים בכיף אח שלי המסך של דל הוא מסך סוס אחשלי וואלה מסך בנזונה תאמין לי אחי כל האנשים בפורום קנו אותו וואלה כולם מרוצים וקונים ממנו עוד ועוד ועוד כי הוא המסך 22 הכי סוס שיש היום בעולם במחיר פצצה!! :xyxthumbs: :jump: אני רוצה שאתה שולט בחומר, אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך בזיל-הזול הסבה מקצועית למנהל ב "כספ" .
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר מה היתרונות שיש למסך של DELL על המסך של Samsung ומה היתרונות שיש למסך של Samsung על המסך של DELL?כי אני רואה לדוגמה שהמסך של Samsung הוא 2ms והמסך של DELL הוא 5ms. :-\כמו כן, יחס הניגודיות במסך של Samsung טוב יותר.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים כל המידע התכני שאתה רואה שרשום על הדף לא שווה את הדף שהוא רשום עליו,מכוון שאין לזה פיקוח מסודר, וכל אחד יכול לרשום מה שבא לו.הסמסונג שאתה רואה, וה-LG וכל שאר ה-99% מהמסכים שנמכרים בארץמבוססים על נגזרת LCD שנקראת TN, כולם מרוצים, זה עובד יופי והכל סבבי-בבי.הפנאל של הדל הוא נגזרת אחרת של ה-LCD שנקראת E-IPS שעד היום הפנאל הזה (לא בדיוק זה, למעשה זה היה ה-H-IPS)היה שמור לאנשים מקצועניים שמתעסקים בגרפיקה לפרסנתם או סתם חובבי משובעים וכו'. וכמובן גם עולים בהתאם.מין הסתם יש לו מכלול צבעים יותר גדול, זווית צפיה יותר טובות ועוד שלל יתרונות.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר אם כך, אין פה בכלל וויכוח? ה-DELL שווה יותר בגלל הטכנולוגיה החדשנית שהוא מציע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.