פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים היי,קבלתי כמה הצעות לגבי מחשב נייד Lenovo x61s במחיר בסביבות 3500 ש"חרציתי את עזרתכם בכמה שאלות, 1. האם המעבד שלו (L7500 1.6Ghz)מספיק חזק? הבנתי שזה מעבד מיוחד לחסכון בחשמל, השימושים העיקריים שלי הם פיתוח תוכנה בתוכנות כמו Matlab , VisualStudio וכו'..ואני מעוניין בעבודה רציפה ומהירה..2. האם המחיר הוגן? המפרט:מעבד L7500 1.6Ghzזיכרון 2G RAMהאד דיסק 160 גיגהתקשורת WIFI BTהגנה ביומטרית FPסוללה מורחבת 9Cellתודה רבה!
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר מה? מה הקשר?אתה לא מכיר את הגורם שאני רוכש ממנו..יש מישהו שיכול בבקשה לענות לי על השאלה..?!
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים קראת את החוקים?אסור להקפיץ מודעות עם הודעה נוספת שלך מתחת ל24 שעות!!!בשביל שיוכלו לענות לך, אתה צריך לומר בן כמה המחשב.אם יש עליו עדיין אחריותכמה הסוללה באמת מחזיקה...מה המצב של המחשב...אם מדובר על מחשב חדש מהחנות זה מעולה, אבל הוא לא כזה, אז בגלל זה עדיף שתענה על השאלות
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר היי, מצטער על זה, לא ידעתי. לקחתי לצומת ליבי.המחשב בן כ-חצי שנה. עדיין לא ראיתי אותו, אבל נאמר שהוא במצב חדש ולא היה בשימוש.יש אחריות רשמית של לנובו עד סוף 2010.לגבי הסוללה נאמר לי שבן 5 ל-6 שעות תלוי בשימוש כמובן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.