עבור לתוכן

המלצות לנייד ב800$ לרכישה בארה"ב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את האמת, אם אני מחפש מפרטים ל- T500 או ל- E6500 אני חורג בההררבבה מ800$.

אלא אם כן אני בונה מפרט חלש...

בדקתי גם באתר של לנובו וגם בdell outlet

שריקי ראיתי שרשמת שאתה קנית את בoutlet. קנית Previously Ordered או Certified Refurbished ?

כדאי להמתין שיהיו Previously Ordered או שאין ממש טעם?

אגב מה שקלינט הציע נשמע מצויין. הבעיה היא שזה לפני מיסים...

פורסם

אני צריך רק שתי הבהרות אחרונות.

1. כרטיס מסך חובה ?

2. רזולוציה מועדפת?

ושאלה לגבי המיסים- איך אתה מתכוון לרכוש את המחשב. מישראל דרך חברה (כמו מאסטופ ודומיה) או ביקור פיזי?

[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 21:37:34

את האמת, אם אני מחפש מפרטים ל- T500 או ל- E6500 אני חורג בההררבבה מ800$.

אלא אם כן אני בונה מפרט חלש...

בדקתי גם באתר של לנובו וגם בdell outlet

שריקי ראיתי שרשמת שאתה קנית את בoutlet. קנית Previously Ordered או Certified Refurbished ?

כדאי להמתין שיהיו Previously Ordered או שאין ממש טעם?

לדעתי האישית אין לזה שום חשיבות ואם היה גם שרוט הייתי לוקח גם אותו ואני אסביר.

ראשית כל חלק שמתקלקל או שמוחלף במסגרת האחריות הוא מחודש. שנית, יש לך אחריות באתר הלקוח (כלומר מחליפים מיד למחשב את הרכיב בביתך- יום יומיים שלושה).

ולבסוף, אמנם המראה החיצוני חשוב אבל בסוף זה כלי עבודה ושריטונת מבחינת דל מורידה את המחיר משמעותית. אם זה כלכך מפריע לך ישמם חלפים באייביי לכל רכיב ומדובר

במחירים ממש זולים עד 10$ כיסוי חיצוני או רכיב זה או אחר. לכן, שהסעיף של התקציב קבוע, ממש אין בעיה לקנות מחשב זול ואמין. עוד שנתיים תחליף לחדש- זהו כלי עבודה.

פורסם
  • מחבר

1. הייתי שמח אם זה היה מריץ לה סימס 3 ומשחקים קלילים אבל תאחלס- כרטיס מסך לא חובה. אלא אם כן צריך כרטיס מסך בשביל פוטושופ או סרטים...

2. רזולוציה- אני הלכתי היום לחנות וראיתי את הWXGA וזה מזעזע... הייתי שמח שיהיה לה יותר מזה. לא צריך להיסחף ולהגיע למצב שהאייקונים בגודל של נמלה אבל כן חשוב לי שיהיה מרחב עבודה גדול. אחת הסיבות לחשיבות מרחב העבודה זה תוכנות הגרפיקה, שהרבה יותר נוח לעבוד איתן ברזולוציה גבוהה.

3. אני רוכש באינטרנט ושולח למשפחה במיאמי ביצ'

אגב, לא איכפת לי לקנות מחשב זול יותר שיחזיק לפחות זמן העניין הוא שברגע שאני מתחיל לבנות בזול תמיד אני נתקע- אם זה בביטוח או אם זה במסך...

פורסם

אגב שאני מחפש מפרט בדל אווטלט אז יש סעיף: Web Camera

שמתחתיו או שרשום Integrated Webcam with digital microphone

או digital microphone

או No Camera

אז מה זה אומר? שבראשון יש את שניהם, בשני יש מיקרופון אבל אין מצלמה? ובשלישי אין מצלמה אבל יש מיקרופון?

זה רק נשמע פשוט אבל זה מבלבל :smile1:

פורסם

אז מה זה אומר? שבראשון יש את שניהם, בשני יש מיקרופון אבל אין מצלמה? ובשלישי אין מצלמה אבל יש מיקרופון?

זה רק נשמע פשוט אבל זה מבלבל :smile1:

לכל דגם יש מיקרופון. ניתן להרחיב גם למצלמה מובנית.

FRANKY- הכרטיס מסך זניח מבחינת מחיר - פשוט זה מצמצם לא מעט מערכות ולא אמורה להיות בעיה לכרטיס המובנה בכלל עם הצרכים שציינת (אפילו תרוויח קצת זמן סוללה).

איך אתה מתכוון להביא את הניד ממיאמי? אם זה פיזית, אז אתה בתקציב אם זה ע"י משלוח תוסיף מקס' 250$ בערך (מע"מ +משלוח לפי חישוב של 800 -850 דולר).

אני אעלה מערכות רלוונטית.

פורסם
  • מחבר

א. שריקי תודה על העזרה! :xyxthumbs:

ב. אני מביא את המחשב פיזית. אין צורך במשלוח...

ג. קצת סטייה מהנושא: יש טעם בכלל להסתכל על מחשבים למשל כמו studio 1537 או Inspiron 1525 ? הם שווים משהו? יש להם בכלל אחריות בארץ?

פורסם

אני מקווה שמישהו בעל ניסיון/ ידע יוכל להרחיב. מצאתי מערכת שניראת ממש טוב (VOSTRO 1520??) אני לא בקיא בדגמי ווסטרו

אני חושב זה פיתרון נוסף לרכישה. כמובן שיש אחריות בארץ _NBD 100$

Vostro 1520

(System Identifier: ZREVC62G)

Vostro 1520 Laptop

Genuine Windows Vista Home Premium

System Price : $749.00

--------------------------------------------------------------------------------

Operating System

Genuine Windows Vista Home Premium

--------------------------------------------------------------------------------

Memory

4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)

Hard Disk Drive

320 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM)

Video

256MB NVIDIA GeForce 9300M GS

Processor

Processor: Intel Core 2 Duo Processor P7570 (2.26GHz, 3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)

Web Camera

Integrated 1.3MP Web Camera and Digital Microphone

Network Interface Card

Intel WiFi Link 5100 802.11a/g/n Draft Mini Card

Software Upgrade

Windows Live

32BIT Operating System CD

32BIT Operating System CD

Hardware Upgrade

6 Cell Primary Battery

No Fingerprint Reader

90W AC Adapter

125V Power Cord

Certified Refurbished

Certified Refurbished

Laptop Screen

15.4 inch Premium WXGA+ Anti-Glare Laptop Screen

Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

Base

Vostro 1520 Laptop

System Color

Obsidian Black

פורסם

הנה קופון שתקף עד ה-30 ונותן 15%

8J1JC767JM8PW$

ולגבי מערכות עד 800 כולל מיסים (שיוצאים בערך 70-90 דולר)..יש אפילו STUDIO XPS שעולים 759 דולר בלי שריטות, רק REFURBISHED..עם מעבד P8600, הארדיסק של 320 ג'יגה, 4 ג"ב, עיצוב מגניב לאללה, ואיכות בנייה יחסית גבוהה

פורסם
  • מחבר

שריקי את האמת שהמפרט הזה נשמע טוב! למרות שהנייד עצמו לא נראה להיט :)

אני אחכה עוד קצת, אולי יגיעו איזה e5600 מבטיחים שיענו לדרישותי ולא מעבר... ואם לא נקנה את זה וזהו.

ראית אולי איזה e5600 עם מפרט מוצלח ולא יותר מדי חורג?

אגב, כמה יעלו לי המיסים למיאמי? יש למישהו מושג?

Gliding תודה על הקופון. לא מצאתי את הנייד שעליו דיברת (אולי כבר חטפו אותו) אבל אם אני לא טועה, אין אחריות בארץ לXPS

פורסם

ThinkPad T500 (Refurbished) Outlet Price: $719.00

Intel® Core2 Duo P8400 (2.26GHz, 3MB L2, 1066MHz FSB)

Genuine Windows Vista Business 32

160GB, 7200RPM Serial ATA 2.5" Drive

2GB (2 X 1GB) PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory

256MB ATI Radeon HD3650

DVD Recordable 8x Max Dual Layer

15.4 WSXGA+ (1680 X 1050) TFT

http://outlet.lenovo.com/laptops/ca2082rf1.html

ThinkPad T500 (Refurbished)List Price: $1,519.00

Outlet Price: $608.00

Intel® Core2 Duo T9400 (2.53 GHz, 6MB LS, 1066 MHz FSB)

Genuine Windows Vista Business 32

160GB, 7200RPM Serial ATA 2.5" Drive

3GB (1GB & 2GB) PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory

Intel Graphics Media Accelerator X4500HD

DVD Recordable 8x Max Dual Layer Ultrabay Slim

15.4 WSXGA+ (1680 X 1050) TFT

http://outlet.lenovo.com/laptops/208l3aze2m.html

פורסם

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים