עבור לתוכן

המלצות לנייד ב800$ לרכישה בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

זה זמן רב שלא קניתי מחשב חדש... שנה

ומסתבר שהרבה השתנה! (חרוז!!)

אני זקוק לעזרתכם/ן בבחירת נייד לסטודנטית בתקציב של 800$.

היא תתעסק בעיקר בשפות תוכנה ופוטושופ וכמובן אופיס אינטרנט וסרטים

זה יהיה המחשב היחיד שלה. אין נייח

אני ממש לא מעודכן בנושא מעבדים כך שאין לי מושג מה לבחור...

אני חושב שמסך 15.4" יתאים לצרכיה (קטן מזה יהיה סיוט לעבודה בפוטושופ. מה גם שהיא רואה הרבה סרטים במחשב)

עוד דברים שכדאי:

wireless

bluetooth

חיבור eSATA

ואם אפשר גם אחריות שתעבוד בארץ

אממממ... זהו ממה שידוע לי. אני מאמין שאתם כבר יודעים יותר ;D

אגב, אני קראתי פה קצת על dell outlett וזה נשמע ממש מוצלח...

ניסיתי להבין איזה נייד עונה על הדרישות אך ללא הצלחה. ראיתי שהרבה כתבו פה על E6500 וגם על 1520

דבר נוסף, אם קיים מחשב שיתאים לדרישות במחיר זול יותר מה טוב! לא חייבים להגיע לתקציב הסובב את ה800$ אבל אם חייבים אז חייבים! ;)

תודה על העזרה.

שנה טובה!

פורסם

חסכת לי המון עבודה כי זה בדיוק התרד שבאתי לפתוח! :xyxthumbs:

רק שאני צריך גם הארד דיסק 250 מינימום

יש הצעות? :)

פורסם

לסטודנטים אני מאד לא ממליצה על מחשבי 15.4" אלא אם כן אין כוונה להתנייד עם המחשב לאוניברסיטה. אם העבודה על פוטושופ היא רק בבית לדוגמא, אפשר לשקול מסך חיצוני כאופציה.

יש לה דרישות לרזולוציה מסויימת?

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שיש לו 15.4" אני מסכים איתך שממש לא נוח להתנייד איתו.

אבל במקרה שלה, רוב העבודה תעשה בבית...

אני אוהב את הרעיון של מסך חיצוני כאופציה ותחנת עגינה הבעיה היא כספית. מפתיע! :)

ולגבי הרזולוציה... היא לא יודעת...

בסופו של יום אני מחפש לה מחשב חזק שיחזיק לה לשלוש, ארבע שנים הקרובות בצורה טובה ושלא יהפוך לעגלה מהר מדי :)

אני חושב שאם אני אקנה נייד 15.4" במחירים שאני מחפש אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק מאשר נייד של 14.1" לא?

בכל מקרה, אם את יכולה להמליץ לי על מחשב 15.4" אני אשמח ואת מוזמנת להציע גם גודל אחר בנוסף.

חג שמח!

ותודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אם ה-Outlet הוא אופציה מבחינתך, ה-E6500 זו אכן בחירה לא רעה. המחשב איכותי, נותן חיבור eSATA ויש סיכוי למצוא אותו גם עם אחריות בתקציב. יש תמיכה בתחנת עגינה כך שאם רוצים לעשות בזה שימוש בעתיד אפשר. לעתים זמינים גם דגמים עם רזולוציה גבוהה מהסטנדרט בתקציב. ה-E6400 זמין גם הוא במחירים די דומים.

ה-T500 של לנובו נמצא כרגע במבצע של 15% הנחה ויאפשר גמישות גבוהה יותר במפרט. גם הוא מחשב ברמה עסקית ותומך בתחנת עגינה אך אין לו eSATA. לעומת זאת, הוא מגיע עם אחריות בארץ הכלולה במחיר ויאפשר רזולוציה הרבה יותר גבוהה. בהתאם, גם ה-T400 ב-14.1" הוא אופציה.

אם אתה רוצה יותר דגש על המפרט, יש גם אופציות אחרות זולות יותר בקטגוריות הצרכניות/ חצי עסקיות. עד כמה חשובה לך האחריות בארץ?

פורסם
  • מחבר
אם אתה רוצה יותר דגש על המפרט, יש גם אופציות אחרות זולות יותר בקטגוריות הצרכניות/ חצי עסקיות

אני קצת מבולבל עכשיו... על מה היה הדגש עד עכשיו? :s05:

מה היתרון של ה Latitude על פני הקטגוריות הצרכניות\חצי עסקיות? זה לא המפרט שיותר חזק?

נכנסתי לאתר outlet של דל וראיתי מלא אופציות של מפרטים לe6500. מה אני מחפש? איזה מעבד? איזה הארד דיסק?...

בנושא האחריות... מן הסתם הייתי מאוד שמח שתהיה אחת כזו, אבל אם זה עוצר מבעדי לרכוש מחשב יותר מוצלח אני אוותר עליה (לא?)

אווףף זה כזה מעצבן לקנות נייד!! למה אי אפשר פשוט לבנות בעצמך מחשב מהחלקים שאתה בוחר מחברות שונות?!!!

סליחה, אובדן של שפיות זמנית... :s07:

תודה על העזרה tgolin

פורסם

אני קצת מבולבל עכשיו... על מה היה הדגש עד עכשיו? :s05:

מה היתרון של ה Latitude על פני הקטגוריות הצרכניות\חצי עסקיות? זה לא המפרט שיותר חזק?

אולי קצת בלבלתי אותך מתוך הנחה שאתה מעוניין במחשבים עסקיים. היתרון של ה-Latitude (ושל מחשבים עסקיים אחרים) הוא באיכות הבניה וכתוצאה מכך בעמידות. כמו כן, מחשבים עסקיים תומכים בפונקציות כמו תחנות עגינה שרוב המחשבים הצרכניים לא תומכים בהן ובדר"כ יותר קל לקבל עליהם אחריות בארץ. מכיוון שציינת אותו והתייחסת לעמידות לאורך זמן בתור משהו משמעותי הנחתי שזה היה הכיוון שלך.

מחשבים עסקיים נוטים להיות יקרים ממחשבים שאינם עסקיים. יש לך אפשרות להסתכל על מחשבים זולים יותר באיכות נמוכה יותר שיתנו יותר במפרט. תחשוב מה חשוב לך יותר.

נכנסתי לאתר outlet של דל וראיתי מלא אופציות של מפרטים לe6500. מה אני מחפש? איזה מעבד? איזה הארד דיסק?...

ה-E6500 מתחיל במעבדי P8400 ולדעתי המעבד הזה יספיק בהחלט לצרכים, בהתחשב בתקציב המוגבל לא הייתי משקיעה בשדרוג המעבד מעבר ל-P8400/ P8600. גודל הארד דיסק אינו נושא שיש הרבה מה להמליץ בו. צרכיו של כל אחד הם אישיים. יש אנשים שלא צריכים כלל מקום אכסון ו-80gb מספיק להם לחלוטין, יש כאלו שמעוניינים בהרבה יותר. בכל מקרה, זה דבר שניתון לשדרג בעתיד אם היא מחליטה שהיא צריכה יותר מקום (וכמובן שניתן להשתמש באכסון חיצוני).

נושא אחד שבו כן כדאי להתמקד במפרט הוא הרזולוציה שכן זה קבוע ומשפיע על איכות העבודה בצורה משמעותית יותר ממעבד קצת יותר או פחות חזק או גודל הדיסק קשיח. מדובר בשדרוג שלא בהכרח יכנס בתקציב ובכל מקרה לא בהכרח רזולוציה גבוהה יותר היא מה שאתם מחפשים. זה תלוי בהעדפה אישית. לטעמי רזולוציה של WXGA נמוכה בשביל מסך 15.4".

בנושא האחריות... מן הסתם הייתי מאוד שמח שתהיה אחת כזו, אבל אם זה עוצר מבעדי לרכוש מחשב יותר מוצלח אני אוותר עליה (לא?)

אתה שואל או אומר? אני אישית לא הייתי קונה מחשב ללא אחריות אבל יש כאלו שהיו לוקחים את הסיכון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עכשיו עשית לי המון סדר בראש. תודה מראש...

אני אקבץ את המסקנות שלי ודרישות מהמחשב ותגידי לי מה דעתך:

1. מסך 15.4"

2. אין לה כוונה לרכוש תחנת עגינה (למרות שהמלצתי לה) וגם לא מסך חיצוני

3. אני מבין שבמחשבים העסקיים איכות הבנייה גבוהה יותר מהשאר אבל אין לה באמת צורך בזה. אני מאמין שגם המחשבים הצרכניים\חצי עסקיים בנויים ברמה ראויה

כך שאם שומרים עליהם כמו שצריך הם לא אמורים להתחיל להתפורר (אני טועה?)

4. חשוב לי שתהיה אחריות בארץ

5. 160GB לפחות

6. זה לא אומר לי יותר מדי WXGA כך שאני לא אתווכך איתך. :) על איזו רזולוציה את ממליצה?

7. אם אפשר חיבור של e-SATA מה טוב

8. bluetooth כמובן (אם קיים עדיין מחשבים שמגיעים בלי זה...)

9. רשת אלחוטית N

10. תקציב 800$ +-

זהו! זה נראה לי הכל. שוב, כמו שאת אומרת הכל לפי דרישת המשתמש... איזה נייד את חושבת יכול להתאים לדרישות אלה?

אני מכוון לכיוון דל בגלל הoutlet אבל אני בהחלט לא פוסל חברות אחרות.

שוב תודה על העזרה.

פורסם

יש לך 15% הנחה על כלל הלפטופים בדל אאוט לט עד ליום 23.9.09- הנה הקופון (תקף רק לרכישה אונליין)-

08X6C$022NCHSL

Expires 9/23. Online only.

רציתי לעזור אם דגם מכשיר ספציפי אבל לא לא הבנתי מה בדיוק הצרכים. מנסיון

תחפש מקלדת מוארת זה חביב מאוד. כרטיס מסך רק אם ממש יש צורך- לסרטים הכרטסי המשולב מספיק (4500intel(

מהי הרזולוציה המועדפת - שים לב שתמיד עדיף גבוה יותר שכן אתה יכול לבחור ל"רדת" תמיד.

לסיום - תוסיף למחיר באאוטלט כ-100$ אחריות NBD 3 שנים בישראל- אל תקנה ללא אחריות..-

Lat E6500: 3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service [add $99.00]

ותוריד את ההנחה= משמע על מנת להישאר במסגרת תקציב של 800$- תסתכל על מוצרים שמחירם לא עולה על - 800-810$

מקוה שעזרתי

9

סוללה, משתמע מדבריך שאין ממש חשיבות ואז חפש 6 תאים.

פורסם
  • מחבר

שריקי תודה על העזרה

חסכת לי זמן בחיפוש אחר הקופון... ובעוד כמה טיפים :)

הצרכים הם מה שרשום לעיל... אני יודע שהם לא ממש מפורטים אך זה מה שהצלחתי לאסוף.

בעקרון המחשב מיועד כמחשב ראשי(אין נייח) לסטודנטית שתריץ בעיקר שפות תכנות, אופיס, אינטרנט, פוטושופ ועוד תוכנת גרפיקה כבדה שאני לא זוכר איך קוראים לה. בין היתר יהיה בו שימוש רב בצפיית סרטים ומעט משחקים...

מקלדת מוארת נשמע אחלה דבר, כתוספת ולא כמשהו שיחליט אם אני אקנה מחשב כזה או אחר.

בנושא הרזולוציה- שוב, אני לא ממש מבין בזה. אני מעוניין לרכוש נייד עם רזולוציה גבוהה. כפי שאמרת שאפשר יהיה "לרדת". אני לא חושב שיש טעם לקנות נייד עם רזולוציה יותר מדי גבוהה ו"לשפוך" על זה סתם כסף כי בסופו של דבר זה מסך 15.4". אני טועה?

בנושא הסוללה- תמיד יש לשאוף ליותר שעות עבודה אבל בסופו של יום, אם הסוללה 6 תאים תחזיק 3-4 שעות עבודה זה יספיק לה

חשבתי בהתחלה ללכת על הE6500 אבל אני לא בטוח שיש באמת צורך במחשב עסקי בשבילה (כפי שרשמתי בהודעה הקודמת) ושאולי עדיף לקנות מחשב חצי עסקי\צרכני ולשפר את המפרט.

פורסם

יש לך 15% הנחה על כלל הלפטופים בדל אאוט לט עד ליום 23.9.09- הנה הקופון (תקף רק לרכישה אונליין)-

08X6C$022NCHSL

Expires 9/23. Online only.

שריקי יש קופון לתאריך רחוק יותר?

פורסם

לא שאני מכיר. הקופונים אינם בגדר סוד לאומי. אני קיבלתי את זה למייל. ויש אתרים שלמים שמרכזים אותם. תגגל coupons dell

פורסם
  • מחבר

אחרי שעזרנו לקלינט. בוא נחזור מנושא הקופנים בבקשה לנושא שלשם כך פתחתי את התרד הזה...

פורסם

מלא את הפרטים המבוקשים- יש לך E6500 או T500, שניהם מצויינים ועם אחריות בארץ.

לצרכים שלך אני לא חושב שיש הבדל בכלל ביניהם.

תרשום תקציב סופי (עדיין 800$), מעבד מספיק 8400-8600. כרטיס מסך? גודל הארד דיסק (זניח יחסית) ועוד ועוד פרטים.

הנה ההצעה שלי, כנס לאתר של דל או לנובו. תראה מפרטים קיימים ותציג כאן את אילו שאתה מתלבט לגביהם. אני מניח שאז יהיה

קל יותר לעזור לך.

פורסם

הכי קרוב שמצאתי:

System Price : $859.00

אחרי הקופון והאחריות זה יוצא 830$ וזה לפני מיסים....

Operating System

Genuine Windows XP Pro with Vista Business License

--------------------------------------------------------------------------------

Memory

3 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)

--------------------------------------------------------------------------------

Hard Disk Drive

160 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200RPM)

Video

256MB NVIDIA Quadro NVS 160M

Web Camera

Integrated Webcam with digital microphone

Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

Certified Refurbished

Base

Latitude E6500 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB)

Hardware Upgrade

6 Cell Primary Battery

125V Power Cord

90W AC Adapter

Back-lit Keyboard

No Fingerprint Reader

Software Upgrade

Windows Live

32BIT Operating System CD

NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management

32BIT Operating System CD

System Color

Regatta Blue

Laptop Screen

15.4 inch WXGA+ LED Laptop Screen

Network Interface Card

Dell Wireless 1510 802.11a/g/n Draft Mini Card

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים