פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים שלוםיש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rcכשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השניהוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא.מישהו יודע מה הפתרון?צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר איך יוצרים homegroup ב win 7?פשוט מאפיינים על המחשב שלי ולשנות את שם את השם של ה homegroup למה שאני רוצה בכל המחשבים?או שיש עוד משהו שצריך לעשות?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים שלוםיש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rcכשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השניהוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא.מישהו יודע מה הפתרון?צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובראתה גם יכול באמת להכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הזה (רק אם יש לו סיסמא).אם הכנסת הסיסמא לא עובדת לך, תוסיף לפני שם היוזר את שם המחשב או הדומיין:Login: yoav-PC\yoavPass: ********
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים איך יוצרים homegroup ב win 7?פשוט מאפיינים על המחשב שלי ולשנות את שם את השם של ה homegroup למה שאני רוצה בכל המחשבים?או שיש עוד משהו שצריך לעשות?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=430451.msg3342001
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.