פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים טוב כמו שהבנתם מהכותרת, אני רוצה לחבר ת'מחשב וממיר YES למחשב (רק המחשב שאני מחבר ב-FHD)!תודה לכולם! ;D
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים :s05:מה ?אם אתה רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב (בלי קשר למחשב), תעלה את התקציב קצת כי אין חייה כזו.אם אתה רוצה לחבר את הממיר למחשב, אז מה הקשר למסך ?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר ^ לא משנה אפשר לנעול. אני קונה מסך עם כניסות HDMI ו-DVI-D וקנה כבל RCA to HDMI ואז הכל יסתדר
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים תוכל בבקשה לפרט איזה מסך אתה קונה, בכמה ואיפה? אני בדיוק מחפש מסך כזה...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים ^ לא משנה אפשר לנעול. אני קונה מסך עם כניסות HDMI ו-DVI-D וקנה כבל RCA to HDMI ואז הכל יסתדר אתה רוצה שנגיד לך עכשיו או אחרי שתקנה, שכבל RCA TO HDMI לא יעבוד לך? הסיכוי היחיד שזה יעבוד, זה אם תקנה ממיר אקטיבי שעולה כמה מאות שקלים...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר אז מה המסך FHD שהוא 22-24 אינטש עם כניסות DVI-D ו-RCA הכי זול שאפשר לקנות?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים התבלבלת, השאלה היא קודם מה התקציב...FHD? אז התקציב הדרוש קרוב לפי 2 ממה שרצית, אם מתאים לך התקציב נחפש לך דגמים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.