עבור לתוכן

שאלה\בעיה ב WIN7

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב

הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר

אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון

ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר.

אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה?

כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה..

דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל להתנגן

זה משהו חדש בWIN7? ואיך מבטלים את זה?

תודה

פורסם

באופן עקרוני, יש לא מעט תרחישים מוזרים יותר או פחות, מדובר במערכת הפעלה שטרם נמצאת על המדפים בחנויות.

להשוות כרגע עם XP או VISTA לא נותן דבר, גם XP וגם VISTA בתחילת דרכן גרמו לאין ספור בעיות וכאבי ראש.

פורסם

זאת הצטברות של זכרון על הבאפר של המערכת. זאת בעיה ידועה, יש לזה פתרון ב FAQ.

dwm.exe הוא בדרך כלל היישום הבעייתי. תסגור אותו אחרי ההתקנה וזה ישחרר את הזכרון ואולי יתקע את המחשב.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה

רק שלא מצאתי בFAQ אבל רציתי לדעת אם זה יישום חיוני למערכת? או שיש אפשרות לבטל אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים