עבור לתוכן

התקנת Internet Explorer 7 על Windows 7

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8,

כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו.

ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית.

עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה.

האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ?

תודה

פורסם

בלתי אפשרי.

יש לך בעיה נקודתית , IE8 עובד ללא דופי . (עם כל מערכת הפעלה)

אולי FF ?

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב אותו...

פורסם

א. איך העותק שלך יכול להיות חוקי אם המערכת עדיין לא יצא למכירה?

ב. תבדוק ב event log על מה מדובר בדיוק.

פורסם

משהו מקריס לך את 8. האם מדובר באותם אתרים כל פעם ? האם קיבלת הודעה על סקריפט בעייתי שגוזל משאבים ? ותבדוק טוב טוב שלא מותקנים לך כל מיני תוספים של תוכניות על הדפדפן כמו TOOLBARS, מאיצים, הגדרות חיפוש ושאר דברים טפילים.

עוד משהו שישמע מצחיק - אבל התוכנית הראשונה שקורסת לי באוברקלוק גבולי מדי זה האקספלורר (בלי שום קשר ל WIN7 שבקושי עבדתי עליו), האם אתה באוברקלוק ? (ואני התכוונתי שהקריסות האלו מתרחשות באוברקלוק בעייתי אבל ללא מאמץ אלא במנוחה).

8 הוא דפדפן די טוב, 7 הוא דפדפן די זוועה. נראה לי שכל מה שאתה צריך זה להתרגל כי באמת אין משהו ב 7 שיותר טוב מ 8 משום בחינה. ובלי שום קשר לזה שאין חצי סיבה לעבוד עם 7, 8 הוא באמת דפדפן לא רע כל עוד אתה מחפש דפדפן ולא צעצוע.

פורסם

למה לעשות את זה לעצמך ובכלל להתעסק עם האקספלורר הזה שיש אפשרויות חלופיות כולכך טובות, או כרום או השועל יעשו את העבודה כולכך הרבה יותר קל וטוב..

פורסם
  • מחבר

א. איך העותק שלך יכול להיות חוקי אם המערכת עדיין לא יצא למכירה?

ב. תבדוק ב event log על מה מדובר בדיוק.

איך? פשוט מאוד.

יש לי את גרסאת ה Enterprice שמופצת לחברות כולל רישיון חוקי ואפילו עשיתי לו אקטיבציה דרך מיקרוסופט.

קיבלת את התשובה ? :P :P[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 13:35:44

בלוג הוא כותב משהו על פלאש,

יש מצב שמאחד האתרים הראשונים שהתקינו פלאש לשם צפייה יש בעייה עם WIN 7 ?

פורסם

זאת שמיועדת גרסאת development ולא ל production אז אין פה שום קשר לעותק חוקי או לא.

אם יש שגיאה של פלאש אז תסיר פלאש ותבדוק שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים