עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב משפחתי! 3K+עלות מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אצלנו בבית יש מחשב אחד ו4 משתמשים בעלי עניין שונה (ושם משתמש שונה): גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים מהאינטרנט, הורדות,וקצת עריכת תמונות,

נא המלצה למפרט לא בשמיים:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?==~3Kועוד עלות מסך , לחלופין המלצה הגיונית אחרת בהתאם להגדרת השימוש שלי.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), ==צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)==גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים וקצת עריכת תמונות, התוכנה הכי כבדה CS4, משחקים שונים, הורדות כבדות, עבודה בגלישה מהירה באינטרנט

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.==כולל הכל

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי==למה כונן דיסקטים?

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?==אמינות

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ==עדיפות לשקט עיצוב לא חשוב

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?== יש לי תוכנות

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?==אפשרות לשדרוג עתידי אם צריך

9. האם חשוב שקט? עד כמה?== אוהב שקט

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?==אם צריך ואם תסבירו לי כיצד...

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקי נערים (טיסה, ספורט וכד')

תודה מראש, אולי המושג "מחשב משפחתי " אינו מקובל ,אבל, בהרבה בתים אני רואה שזה עובד כך, לפעמים עם עוד מחשב ישן אחר בבית

תודה

פורסם

האם המסך נכלל בתקציב?

פורסם
  • מחבר

לא, אשמח על המלצה גם למסך חד

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים